Close

Strona 1007 z 1948 PierwszyPierwszy ... 7507907957997100510061007100810091017105711071507 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10 061 do 10 070 z 19477

Wątek: Humor

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez owieczkax18 Zobacz posta
    To chyba tylko w krajowych biurach .. masakra co to za kawa ? "Tylko takiej z pół łyżeczki, mieszanej lewoskrętnie"

Domyślnie

trochę bardziej hardcorowe

nie dla wrażliwych
    D50 | S17-70

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mateo912 Zobacz posta
    80-400
    A nie czasami 70-200?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    A nie czasami 70-200?
    Faktycznie raczej 70-200 80-400 chyba nie ma 2 przełączników (af i vr) tylko 1 od vr ale głowy nie dam
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bielik Zobacz posta
    gdyby lew miał cycki to bym go zauważył.

skoro już jesteśmy w temacie:
    A ja zwróciłem uwagę na jakieś dziwne obcasy te na górze

Domyślnie

jak rozweselic towarzystwo w smolocie:

1. wsiadamy do samolotu nerwowo rozglądając sie dookoła
    2. siadamy wygodnie w fotelu;
    3. wyciągamy laptopa i kładziemy go na kolanach;
    4. dyskretnie otwieramy laptopa i go włączamy ( upewniając się jednocześnie ze pasażerowie siedzący obok widza ekran);
    5. włączamy stronkę http://www.thecleverest.com/countdown.swf . i obserwujemy reakcje pasażerów zerkających ukradkiem na monitor.
    6. widok i reakcja pasażerów ---bezcenna

http://mistrzowie.org/185872/Lakiernik

"Nowa akcja Microsoftu: donieś na 10 użytkowników pirackich kopii, dostaniesz licencję gratis. Zrób to, zanim zrobi to twój sąsiad..."

Kontrola Legalności Pracy wypytuje w Holandii Polaka:
    - Mówi pan po holendersku?
    - Tak, trochę.
    - A ma pan pozwolenie na prace?
    - Oczywiście mam.
    - A pana kolega tam w pomidorach tez ma?
    - Naturalnie tez ma.
    - Mógłby pan go zawołać?
    - Oczywiście. JÓZEEEEK! SPIE*DALAJ

Siedmioletni chłopczyk spaceruje sobie chodnikiem w drodze do szkoły. Podjeżdża samochód. Kierowca odsuwa szybkę i mówi :
    - Wsiadaj do środka to dam Ci 10 złotych i lizaka!
    Chłopczyk nie reaguje i przyśpiesza kroku. Samochód powoli toczy się za nim. Znowu się zatrzymuje przy krawężniku ...
    - No wsiadaj! Dam Ci 20 złotych, lizaka i chipsy!
    Chłopczyk ponownie kręci głową i przyspiesza kroku ....
    Samochód nadal powoli jedzie za nim. Znowu się zatrzymuje ...
    - No nie bądź taki ... wsiadaj ! Moja ostatnia oferta
    - 50 złotych, chipsy, cola i pudełko chupa-chups!
    - Oj odczep się Tato! Kupiłeś matiza to musisz z tym żyć...

W Obozie Koncentracyjnym trwa wielkanoc. Hans wydał rozkaz, aby zgromadzić wszystkich Żydów. Staje na krześle i mówi:
    - Z okazji Wielkanocy wszyscy dostaniecie po jajku!
    Podniosła sie wrzawa, okrzyki radości "Hurrraaa, huraaa, wreście coś zjemy..." A Hans na to:
    - Tym prętem

Arthur Davidson, założyciel firmy Harley-Davidson, umarł i trafił do nieba. Święty Piotr pyta go w bramie niebiańskiej:
    - Ponieważ byłeś dobrym człowiekiem, możesz w Niebie porozmawiać z kim tylko chcesz. Kogo chciałbyś poznać?
    Arthur odpowiada:
    - Chciałbym poznać Boga.
    Zaprowadzono go do sali tronowej, gdzie siedział Bóg, tam Artur pyta się go:
    - To ty wymyśliłeś kobietę?
    - Tak odpowiada Bóg.
    - Chciałbym Ci powiedzieć że Twój wynalazek ma parę poważnych wad. Po pierwsze: robi za dużo hałasu na wysokich obrotach.
    Po drugie: wtrysk paliwa jest za blisko rury wydechowej.
    Po trzecie: koszty naprawy i utrzymania są ogromne.
    Na to Bóg wystukał coś w komputerze i drukarka wyrzuciła statystykę.
    - Popatrz...- Mówi Bóg - ... możliwe że mój wynalazek ma wady, ale więcej mężczyzn na nim jeździ niż na twoim!

Miejski autobus. Nastolatek do kaszlącej staruszki:
    - Na zdrowie, babciu!
    - Przecież zakaszlałam a nie kichnęłam, chłopcze... - odpowiada zdziwiona staruszka.
    - Dla mnie to babcia mogła się i chu*em zadławić! Dla harcerza najważniejsze to być grzecznym

Policjanci zostali wezwani na miejsce zdarzenia oglądają ciało kobiety w wieku mocno zaawansowanym.
    Ciało znajduje się w ubikacji - z głową w sedesie przytrzaśniętą deską klozetową.
    Policjanci postanawiają przesłuchać gospodarza domu na okoliczność zdarzenia.
    - Czy znał pan poszkodowaną?
    - Tak, to moja teściowa.
    - Zdzichu, sprawa jasna, pisz! Przyczyna zgonu: śmiertelne zatrucie domestosem w trakcie czyszczenia toalety
    Nikon Nie sztuka zabić muchę przednią szybą,sztuka zrobić to boczną

Domyślnie

Policja została wezwana do hałaśliwego mieszkania. Wchodzą a tam orgia nastolatków nie wiedząc jak ich spisać każą wszystkim się ubrać i ustawić w rzędzie na podwórku. Nagle obok przechodzi staruszka i rozpoznaje w rzędzie swoją wnuczkę.
    -Co tu robisz pyta
    -na to wnuczka skrępowana wymyśla że policja robi taki konkurs kto odpowie na pytania dostanie pomarańcze. Babcia pomyślała że też poczeka w końcu to jej ulubione owoce. Policja spisuje młodzież i dochodzi do babci.
    -A pani co tu robi ?
    -A bo ja też lubię odpowiada babcia
    -W tym wieku jak ?
    -Rękami ściągam skórkę a później wylizuję do sucha
    d7100 VELBON SHERPA 250R

Strona 1007 z 1948 PierwszyPierwszy ... 7507907957997100510061007100810091017105711071507 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów