Cały zestaw rodem z baśni ...świetne
Szukaj
Cały zestaw rodem z baśni ...świetne
najpierw zobaczyłem na fb ale muszę napisać super , byleś w odpowiednim miejscu o odpowiedniej porze - gratulacje
Ładne kadry i dodatkowo ciekawy klimat pokazałeś
Bonus bardzo dobry![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
nie mogę się nie wpisać na listę zachwyconych ...
NIKON
baaaaardzo ładne . jak dla mnie szczególnie nr 3, hm.. jednak 1, no nie wszystkie.
pozdr.
Ostatnio edytowane przez tomgol ; 26-01-2011 o 22:11
Pozwolę sobie na podpięcie do tego komentarza. Ostatnio nie miałam czasu zaglądać na forum, przeglądam - a tu taki rodzynek. Od siebie: Przepiękne wszystkie kadry, rewelacyjnie przedstawione kolorystycznie!!!. Oglądając na monitorze w 100% przeszkadzało mi to lekkie przeostrzenie, ale na 75% jest cacy, dlatego nie będę się czepiać. Na marginesie: ja nie kupuję publikacji związanych z fotografią, ale mój mężuś tak, ostatnio pokazał mi gazetkę i co widzę Nasz Klarens jest pokazany z dupnym zdjęciem właśnie z tej sesji zdjęciowej na 11 stronie "Digital Camera" z tego miesiąca. Też ładnie przedstawione - ciekawie, w innej tonacji, ale nie mogę powiedzieć (nie chcę), czy lepsze niż przedstawione w tym wątku. Sami ocencie jak Wam ten numer wpadnie.
![]()
Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka
1 magiczna, pięknie pokazana miejscówka.
I przyrodzie i Tobie należą się gratulacje
ONA stworzyła TY pokazałeś. Brawo.
NIKON - system
Skontaktuj się z nami