Wszystkie są PRZEŚLICZNE. Jakbym miał wybierać to też pierwsze trzy ze szczególnym naciskiem na jedynkę. Są niesamowicie piękne. Łowa tego nie oddadzą. Moje wielkie gratulacje. Pozdrawiam.
Szukaj
Wszystkie są PRZEŚLICZNE. Jakbym miał wybierać to też pierwsze trzy ze szczególnym naciskiem na jedynkę. Są niesamowicie piękne. Łowa tego nie oddadzą. Moje wielkie gratulacje. Pozdrawiam.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Fajnie ,ze o tym piszesz Pawle, to wieczny problem , tym bardziej jak się odwiedza często miejsce
Ja tak miałem z tymi drzewami , pojechałem pierwszy raz , swiatla zero , ale popstrykalem sobie,zauroczony oczywiscie miejscem i widokiemW domu jednak wstrzymalem oddech , poogladalem zdjecia z tego miejsca i pomyslalem, fajni ebylo by zlapac te drzewa w jakies spektakularne swiatlo i tak bylo przez pol roku, regularnie jezdzilem i nic,ale bylem cierpliwy , w koncu sie doczekalem
![]()
Z tymi natomiast wyszlo tak ,ze obiecalem sobie ,ze wroce na te drzewa po mgle , tym razem trafilem za pierwszym razem
Przy okazji zauwazylem wysyp zdjec z tego miejsca , mozna organizowac wycieczki , dobry pomysl? hehe![]()
Dziękuje wszytskim za komentarze , dla takich porankow warto sie poswiecac![]()
Do tego bylo bardzo wesolo z HoobiemPozdro.
Bardzo dobre... ale czemu się wyłamałeś i na 3-ce zrezygnowałeś z symetrii?
Piękne miejsce - świetnie podane![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Piekne Pawle.
Super kadry, klimat się czuje.
"Klarens in Wonderland"![]()
ŁAAŁ!Ale zdjęcia!Pięknie.
Czy jeśli nie mam papierocha między dwoma palcami lub w gębie to wyglądam niepoważnie ?
Rewelacyjne miejsce i rewelacyjne kadry.Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami