Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 52

Domyślnie

Wszystkie są PRZEŚLICZNE. Jakbym miał wybierać to też pierwsze trzy ze szczególnym naciskiem na jedynkę. Są niesamowicie piękne. Łowa tego nie oddadzą. Moje wielkie gratulacje. Pozdrawiam.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Mi tam wszystkie się podobają i nie będę wybierał .
    Miejscówka jest wyśmienita, do tego fajne warunki trafiliście , a wszystko poparte nienaganną obróbką .
    Jak ma się nie podobać .
    Szkoda tylko moim zdaniem, że tyle odsłon z tego miejsca się pojawiło. Było ono jak dla mnie owiane jakąś taką tajemnicą, takie trochę nieodgadnione. Myślę, że lepiej byłoby wybrać jedną odsłonę dopieszczając ją najlepiej jak się potrafi. Ale łatwo pisać, a w rzeczywistość trudniej to przemienić. Wiem, bo mam często tak samo .
    To takie tam moje małe dywagacje z rana . Maruda jestem, nie...?
    Fajnie ,ze o tym piszesz Pawle, to wieczny problem , tym bardziej jak się odwiedza często miejsce
    Ja tak miałem z tymi drzewami , pojechałem pierwszy raz , swiatla zero , ale popstrykalem sobie,zauroczony oczywiscie miejscem i widokiem W domu jednak wstrzymalem oddech , poogladalem zdjecia z tego miejsca i pomyslalem, fajni ebylo by zlapac te drzewa w jakies spektakularne swiatlo i tak bylo przez pol roku, regularnie jezdzilem i nic,ale bylem cierpliwy , w koncu sie doczekalem
    Z tymi natomiast wyszlo tak ,ze obiecalem sobie ,ze wroce na te drzewa po mgle , tym razem trafilem za pierwszym razem
    Przy okazji zauwazylem wysyp zdjec z tego miejsca , mozna organizowac wycieczki , dobry pomysl? hehe

Dziękuje wszytskim za komentarze , dla takich porankow warto sie poswiecac
    Do tego bylo bardzo wesolo z Hoobiem Pozdro.

Domyślnie

Bardzo dobre... ale czemu się wyłamałeś i na 3-ce zrezygnowałeś z symetrii?

Domyślnie

Piękne miejsce - świetnie podane
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    Bardzo dobre... ale czemu się wyłamałeś i na 3-ce zrezygnowałeś z symetrii?
    Dla odmiany, to jest robione calkiem z innej strony niz wiekszosc ,ktore mozna zobaczyc na tej drodze.

c-man
    Gość

Domyślnie

"Klarens in Wonderland"

Rozmowny Awatar d80
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

ŁAAŁ!Ale zdjęcia!Pięknie.
    Czy jeśli nie mam papierocha między dwoma palcami lub w gębie to wyglądam niepoważnie ?

Domyślnie

Rewelacyjne miejsce i rewelacyjne kadry.Pozdrawiam

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów