Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie windows 7 64 bit i soft do wacom bambo fun

Witajcie, mam problem, wlasnie przed chwila zainstalowałem system do nowej budy i zaraz po zainstalowaniu sterowników plyty głownej chciałem zainstalowac stery do tabletu. niestety przy samym końcu instalacji wywala mi komunikat ze nie mógł zainstalować sterów. Próbowałem kilka razy i to samo, reset nie pomógł. Znacie moze przyczyne?

z góry dzikuje za pomoc
    Remik
    podpis niezgodny z regulaminem

Domyślnie

nikt nie pomoże? nikt nie mia podobnego przypadku?

Domyślnie

Hej,

Ja ma win7 64bit i wacom pen & toutch. Wszystko działa jak trzeba - sterowniki instalowałem z załączonej płyty. Może spróbuj też pobrać wersje ze strony producenta.

Cytat Zamieszczone przez remnaj Zobacz posta
    Witajcie, mam problem, wlasnie przed chwila zainstalowałem system do nowej budy i zaraz po zainstalowaniu sterowników plyty głownej chciałem zainstalowac stery do tabletu. niestety przy samym końcu instalacji wywala mi komunikat ze nie mógł zainstalować sterów. Próbowałem kilka razy i to samo, reset nie pomógł. Znacie moze przyczyne?

z góry dzikuje za pomoc
    Remik

Domyślnie

Ja też mam i działa.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Też nie pomogę, ale też mam i też działa, instalowałem chyba z płytki, nie pamiętam.

Domyślnie

U mnie podobmie, w7 hp 64 bit i zero problemów z instalacją sterowników.

Domyślnie

A jak instalujesz soft do tabletu to robisz to jako administrator?
    Może pokaż też screen z komunikatem.

Pozdrawiam
    FUJI X-T3/18-55/35 1.4

Domyślnie

wybaczcie ze dopiero teraz piszę... co za dziwne rzeczy sie dzieją... kompa resetowalem kilkukrotnie i nic. zmeczony i zdenerwowany wylaczylem go i polozylem sie spac rano wszytsko bylo ok dzieki za pomoc i pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów