Szukaj
tymi pracami nie poleciałeś sobie z nami w kulkichoć mam wrażenie, że pani na 1 oszukuje
![]()
Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.
Ładne, klimatyczne, typowo pubowo-klubowe światło i fajna obróbka. Podoba mi się... z wyjątkiem tego GIGANTYCZNEGO logo, brakuje tam jeszcze adresu, telefonu i nr butów (sorki, nie mogłem się powstrzymać)
1 mi się podoba.
podpis niezgodny z regulaminem forum
Dwójka naprawdę niezła. Jedyneczka to nie to jak na mój gust, zbyt nachalnie chyba i światło niekoniecznie przyjemne. Mam uwagę co do nasycenia kolorów bil - głównie na dwójce. Wyglądają one jak owoce. Jakoś tak mi się skojarzyło, że na stole leży pomarańcz, jabłko, śliwka... Może to kontrast? W każdym razie takie nieswoje uczucie, bo wiem, że jakbym chciał ugryźć bilę, nie byłoby to zbyt zdrowe.
Już wiem czego to wina... (mówię jeszcze o owocowym skojarzeniu). Światła. Ponieważ pierwszy plan mocno dopaliłeś lampą, to drugi wyszedł jak przyćmiony. A z autopsji wiem, że światło na stole bilardowym jest mocne i jasne. Przez co kolory bil są prawie zawsze jednakowe. No a tu mamy oszustwo.Swoją drogą, na dwójce paliły się te lampy nad stołem? Niby widać, że tak, ale albo błysnąłeś tak mocno, albo paliły się na małej mocy, albo ściemniłeś drugi plan dodatkowo.
![]()
Ostatnio edytowane przez mOSAd ; 24-01-2011 o 23:43
Dobrze myśliszNad stołem paliły się lampy, świeciłem z mojej prawej strony oktą Elinchrom"a 135cm z Rangerem Quadra. A tło wyszło tak ciemne, bo odsunąłem troche stół od ściany która była ciemno bordowa, a efekt widać
Mam jeszcze podoby kadr gdzie dopalałem jeszcze dodatkowo z tyłu jedna Quadrą, jak ukończe obróbke to wrzuce
![]()
Ostatnio edytowane przez maniek750 ; 25-01-2011 o 08:05
Skontaktuj się z nami