Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

przyjemnie wyszło
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klarens Zobacz posta
    Pieknie Gregu, kawal dobrego kadru w pieknym swietle i wyciuciane jak trzeba, slodko , slodko!
    Zdecydowanie najlepszy strzal !!!
    No przeca mu pisalem....
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Miejscówka obfotografowana już chyba do znudzenia i bólu wręcz. Nawet tu-na tym forum. No i co z tego- na takie odsłony jak ta można się gapic bez końca. Koniecznie to do tego miejsca wrzuc ,co to od niedawna za podpis u Cię funkcjonuje. Łatwiej będzie znależc, a nie tak przez forum się przekopywac.
    P.S Świetna galeria.

Domyślnie

zgadzam sie z uwagami ze uciete kamienie w kadrze niestety przeszkadzają - reszta super

woda
    Gość

Domyślnie

Tym razem jestem na nie. O ile pamiętam pokazywałeś stamtąd już parę zdjęć i podobały mi się bardziej. Kamienie na pierwszym planie zbyt przytłaczają. Dla mnie są bolesnym dysonansem w stosunku do dużo bardziej delikakantego dalszego planu. Zbt dominują. Przykuwają wzrok. Zwłaszcza, że nie są same w sobie zbyt ciekawe. Może zbyt sztampowo podchodzę do tego obrazka ale moim zdaniem pierwszy plan zdusił cała subtelność miejsca. Byłoby OK gdybyś tak kadrował, że w planie złapałbys tylko te dwa ledwo wstające z wody. Byłyby pieknym uzupełnieniem kadru i nie rywalizowałyby o względy widza z dalszym planem.
    Tak jak jest teraz jest zbyt ciężko.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fremen Zobacz posta
    Klasycznie i elegancko,...
    Z tym się zgodzę .

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Jak zawsze piękne kolory i ta jakość.
    Kamienie... mnie nie przeszkadzają.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Jak zwykle - ład i porządek W twoich zdjęciach jest zawsze pełno szczegółów bardzo mi się to podoba.
    D 90; D750; D850; N 35; N 14-24, N 70-200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woda Zobacz posta
    Tym razem jestem na nie. O ile pamiętam pokazywałeś stamtąd już parę zdjęć i podobały mi się bardziej. Kamienie na pierwszym planie zbyt przytłaczają. Dla mnie są bolesnym dysonansem w stosunku do dużo bardziej delikakantego dalszego planu. Zbt dominują. Przykuwają wzrok. Zwłaszcza, że nie są same w sobie zbyt ciekawe. Może zbyt sztampowo podchodzę do tego obrazka ale moim zdaniem pierwszy plan zdusił cała subtelność miejsca. Byłoby OK gdybyś tak kadrował, że w planie złapałbys tylko te dwa ledwo wstające z wody. Byłyby pieknym uzupełnieniem kadru i nie rywalizowałyby o względy widza z dalszym planem.
    Tak jak jest teraz jest zbyt ciężko.
    Dziekuje wszystkim za mile slowa.
    Kolego Woda, mysle nad tym co napisales i jest w tym cos racji......czlowiek sie uczy cale zycie.....
    Problem byl taki, ze poziom wody byl bardzo wysoki i te kamienie normalnie sa na brzegu a teraz jak widac.....nie ma jak ich ugryzc

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów