Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: żabka rzekotka

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

aż tak źle, czy aż tak dobrze czy może za małe wymiary zdjęcia żeby ocenić ?

Domyślnie

moim zdaniem nie ma się czego przyczepić po prostu
    Mi się podoba, nawet centralny kadr mi nie przeszkadza ze względu na kwadrat.
    D800 || D810
    Samyang 14 F2.8 || Sigma 24-35 F2 || Sigma 85 1.4 A || Tamron 70-200 F2.8 G2
    https://wedd.photo/

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Poprawne foto, centralna kompozycja się tłumaczy, może tylko brak odcięcia tematu od tła ze względu na podobne kolory powoduje, że nikt tu na razie "nie pieje" z zachwytu:P
    d-90, 18-105 , 35 f1.8,Sigma 10-20 F4-5.6 HSM, SB-600, lowepro inverse 200, Velbon Sherpa 600R i parę gadżetów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez t0m3k Zobacz posta
    To żaden kwadrat przecież,ale to najmniejszy i nieistotny szczegół..a i ogólnie,to nie wiem co oglądasz i komentujesz..

niepodam..służę ..

Światło jest ,ale w tle,które odwraca uwagę i.... te przepały.Zielony w tle zbyt mocny,zaszumione...
    Żaba bez ciekawego światełka,a i to,które ją doświadczyło mikre, słabo rozproszone.Kadr mógłby nie być tak centralny.No i ten podpis.Kto to przywłaszczy,jeszcze nie zaraz,już..spokojnie. )
    Rzekotka zasługuje na lepszą publikację...sorry.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez t0m3k Zobacz posta
    Kwadrat?
    Zgadzam się z borregaard

Domyślnie

a jak powiem, że to to przez tą ramkę to się przestaniecie czepiać?
    rafalg78, powiedz mi co w swoim poście napisałeś więcej niż borregaard bo nie widzę.
    D800 || D810
    Samyang 14 F2.8 || Sigma 24-35 F2 || Sigma 85 1.4 A || Tamron 70-200 F2.8 G2
    https://wedd.photo/

Domyślnie

dzięki wszystkim za przydatne słowa krytyki

borregaard jeśli chodzi podpis zdjęcia to ja osobiście nie widzę nic złego w naznaczaniu prac, bez względu jakie by nie były.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez niepodam Zobacz posta
    dzięki wszystkim za przydatne słowa krytyki

borregaard jeśli chodzi podpis zdjęcia to ja osobiście nie widzę nic złego w naznaczaniu prac, bez względu jakie by nie były.
    Zrobisz jak zechcesz....To była moja ,subiektywna opinia.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Uprawnienia umieszczania postów