Szukaj
Wg mnie klimat fajny, ale trochę za dużo dołu...
Mnie też się tak wydaje,że za dużo na dole, zaczęłam szukać czy nie znajdę czegoś w trawie![]()
Ja kadr zamknęła bym za linią wody na dole. Ale ujęcie bardzo mi się podoba
dzieki za opinie, licze sie z tym lecz jak dla mnie trawa daje cos w to zdjecie, chyba , ze poprostu poprawniej bylo by zaprezentowac drzewa w wiekszej ilosci mglistej prozni
Jak dla mnie to dla odmiany jest za dużo nieba, jest po prostu mało ciekawe ale i podłogi mniej też by nie zaszkodziło
Kadrował bym tu w kwadrat
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Glownym tematem zdjecia jest ta parka, (fajny i pasujacy tytul)...i dla mnie taka ilosc podlogi calkowicie zbedna, bo tylko odwraca mz uwage od glownych bohaterow zdjecia. Cialbym dol do kwadratu. Samo zdjecie ma pewien klimat, taki lekko melancholijny i na swoj sposob smutny przez ten brak swiatla...ogolnie to jestem na tak, ale po obcieciu podlogi.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
a jak z takim kadrowanie.
ps. wiedzialam, ze bedzie tu mowa tez o kwadracie ale sprobujmy tez inaczej...
co Wy na to
w ps.2. pracowalam tylko na cienie podswietlenia, dodalam ciut kontrastu i wyostrzylam. tak to wygladalo... 3 dni slonca widac nie bylo tak ta mgla sie trzymala...
By igusiek21 at 2011-01-24
Ostatnio edytowane przez igusiek21 ; 24-01-2011 o 16:54
Iguś no i kadrowo to o wiele ciekawiej wygląda
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Skontaktuj się z nami