Szukaj
Hmmmm...czaru tu nie widzę, lecz radioaktywne podłoże..Przesadzone w postprocesie jak na moje oko. Kadr też tak sobie
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
też za dużo nie napiszę.elegancko![]()
fotkę oglądam na laptopie i na podpiętym monitorze.na monitorze ta trawa na pierwszym planie straszy,na laptopie za to jeszcze w miare ok.
Ostatnio edytowane przez believer ; 22-01-2011 o 21:05
De siedem set.
za szeroki kąt użyłeś, kijowo to skadrowałeś. Fajnie, że starasz się tworzyć wieloplanową fotografię, ale czasem lepiej dla dobra zdjęcia ograniczyć się z ich liczbą - ja tutaj widziałbym tylko górne pół zdjęcia![]()
Naucz się czytać
Hmmm... miałem już kiedyś to napisać pod którymś z Twoich zdjęć, jednak dałem sobie spokój, dziś to zrobię. Odnoszę wrażenie, że za bardzo, niemal na siłę próbujesz coś pokazać. Miejscówki masz cudne, przy odpowiednich warunkach, możesz zasypać ten dział fantastycznymi zdjęciami. Może warto trochę poczekać i nie starać się nadrabiać forsowną obróbką?
Co do pokazanego zdjęcia, niebo wyszło bardzo źle, z zielonym zafarbem, zieleń na pierwszym planie sztuczna, zimna. Kadrowo tak sobie.
Mam nadzieję, że nie odbierzesz tego co napisałem źle
Pozdrawiam.
Surfingujące buty.
Fajny kadr ale padła obróbka.
podpis niezgodny z regulaminem forum
chciales pojechac i pojechales
nie wiem jaka szkole przyjmujesz, ale bylo o niebo lepiej.....teraz masz jakas przesadzona dziwna obrobke i dziwne kolory
Nikon http://greg77.com/
Całkowicie się zgadzam z Marrabem (i innymi kolegami), tylko nie zieleń, a żółć jest w nadmiarze.W kazdym razie kolory leżą.Podejdź do tego jeszcze raz od początku, jeśli chcesz walczyć, albo poczekaj na lepsze warunki.Czasem trzeba sobie zrobić chwilę przerwy, żeby potem wszystko zobaczyć na nowo.
A new shit has come to light...
Moim zdaniem kadr niezły, kolory mi nie pasują.
Body kilka słoików i inne graty
Skontaktuj się z nami