Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie czar złudnego dnia

...głupio tak nic nie pisać .Wy napiszcie więcej

Domyślnie

Hmmmm...czaru tu nie widzę, lecz radioaktywne podłoże.. Przesadzone w postprocesie jak na moje oko. Kadr też tak sobie
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Beskid Śląski

Domyślnie

też za dużo nie napiszę.elegancko
    fotkę oglądam na laptopie i na podpiętym monitorze.na monitorze ta trawa na pierwszym planie straszy,na laptopie za to jeszcze w miare ok.
    Ostatnio edytowane przez believer ; 22-01-2011 o 21:05
    De siedem set.

Domyślnie

za szeroki kąt użyłeś, kijowo to skadrowałeś. Fajnie, że starasz się tworzyć wieloplanową fotografię, ale czasem lepiej dla dobra zdjęcia ograniczyć się z ich liczbą - ja tutaj widziałbym tylko górne pół zdjęcia
    Naucz się czytać

Domyślnie

Hmmm... miałem już kiedyś to napisać pod którymś z Twoich zdjęć, jednak dałem sobie spokój, dziś to zrobię. Odnoszę wrażenie, że za bardzo, niemal na siłę próbujesz coś pokazać. Miejscówki masz cudne, przy odpowiednich warunkach, możesz zasypać ten dział fantastycznymi zdjęciami. Może warto trochę poczekać i nie starać się nadrabiać forsowną obróbką?

Co do pokazanego zdjęcia, niebo wyszło bardzo źle, z zielonym zafarbem, zieleń na pierwszym planie sztuczna, zimna. Kadrowo tak sobie.

Mam nadzieję, że nie odbierzesz tego co napisałem źle

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Fajny kadr ale padła obróbka.
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

nie wiem jaka szkole przyjmujesz, ale bylo o niebo lepiej.....teraz masz jakas przesadzona dziwna obrobke i dziwne kolory

Domyślnie

Całkowicie się zgadzam z Marrabem (i innymi kolegami), tylko nie zieleń, a żółć jest w nadmiarze.W kazdym razie kolory leżą.Podejdź do tego jeszcze raz od początku, jeśli chcesz walczyć, albo poczekaj na lepsze warunki.Czasem trzeba sobie zrobić chwilę przerwy, żeby potem wszystko zobaczyć na nowo.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Moim zdaniem kadr niezły, kolory mi nie pasują.
    Body kilka słoików i inne graty

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów