Szukaj
Jak w morde strzelil moj znajomek Ignacy przy zdjeciach![]()
to jest bardzo szkodliwe dla sprzętu![]()
zdjęcie OK.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
fajnie wyszło
Łech!
Taki piach potrafi zatrzymać niejedno szkło.
piach jak piach - solanka w powietrzu objawi sie pozniej - korozja srubek (bialy nalot) jakis czesci metalowych ale najnieciekawiej - lut na elektronice tez moze szlag trafic
Gall: To nie Ignacy. Ignacy był inaczej ubrany ( w sobote ). Spotkałem go. A Ci kolesie byli tego samego dnia co my, czyli w sobote.
http://www.fotosabat.org/onephoto.php?id=17391#zdjecie
Na focie Ignacy.
Canon 400D, Tamron 17-50 2.8
A to widzialem rzeczonego Pana.
Niewykluczone zesmy sie mineli. Tylko jak na zlosc wszedzie widzialem canony
Sporadyczne krotkie przebywanie w takich warunkach sprzetowi chyba nie powinno zaszkodzic (tkwiacy we mnie onanista sprzetowy juz zdazyl nerwowo obejrzec kazda srubke z osobna czy nie ma na niej nalotumadburn piach jak piach - solanka w powietrzu objawi sie pozniej - korozja srubek (bialy nalot) jakis czesci metalowych ale najnieciekawiej - lut na elektronice tez moze szlag trafic). Rownie szkodliwa moze byc "zwykla" wilgoc.
heh, calkiem mozliwe, ze sie mineliśmy. (i to wielokrotnie pewnie). Uzywam Canona, ale moj kumpel biegał z D70,a moja Pani z F75![]()
Canon 400D, Tamron 17-50 2.8
Skontaktuj się z nami