Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Hardcore

Domyślnie Hardcore

Witam
    Najwyrazniej nie tylko mnie nie straszny byl piach na plazy...

Pozdrawiam

Domyślnie

Jak w morde strzelil moj znajomek Ignacy przy zdjeciach

Domyślnie

to jest bardzo szkodliwe dla sprzętu
    zdjęcie OK.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

fajnie wyszło

Domyślnie

Łech!

Taki piach potrafi zatrzymać niejedno szkło.

Domyślnie

piach jak piach - solanka w powietrzu objawi sie pozniej - korozja srubek (bialy nalot) jakis czesci metalowych ale najnieciekawiej - lut na elektronice tez moze szlag trafic

Domyślnie

Gall: To nie Ignacy. Ignacy był inaczej ubrany ( w sobote ). Spotkałem go. A Ci kolesie byli tego samego dnia co my, czyli w sobote.

http://www.fotosabat.org/onephoto.php?id=17391#zdjecie

Na focie Ignacy.
    Canon 400D, Tamron 17-50 2.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez P3cad0 Zobacz posta
    Gall: To nie Ignacy. Ignacy był inaczej ubrany ( w sobote ). Spotkałem go. A Ci kolesie byli tego samego dnia co my, czyli w sobote.

http://www.fotosabat.org/onephoto.php?id=17391#zdjecie

Na focie Ignacy.
    A to widzialem rzeczonego Pana.

Niewykluczone zesmy sie mineli. Tylko jak na zlosc wszedzie widzialem canony

madburn piach jak piach - solanka w powietrzu objawi sie pozniej - korozja srubek (bialy nalot) jakis czesci metalowych ale najnieciekawiej - lut na elektronice tez moze szlag trafic
    Sporadyczne krotkie przebywanie w takich warunkach sprzetowi chyba nie powinno zaszkodzic (tkwiacy we mnie onanista sprzetowy juz zdazyl nerwowo obejrzec kazda srubke z osobna czy nie ma na niej nalotu ). Rownie szkodliwa moze byc "zwykla" wilgoc.

Domyślnie

heh, calkiem mozliwe, ze sie mineliśmy. (i to wielokrotnie pewnie). Uzywam Canona, ale moj kumpel biegał z D70,a moja Pani z F75
    Canon 400D, Tamron 17-50 2.8

Uprawnienia umieszczania postów