Dziękuję wszystkim za opinie, dopijam "pospacerową" kawę i spadam do "budy". Słoneczko mi sie pojawia więc moze będzie ciut lepiej niż wczoraj. Pozwolę sobie podrzucić do tego wątku co by sztucznego tłoku nie robić.
Szukaj
Dziękuję wszystkim za opinie, dopijam "pospacerową" kawę i spadam do "budy". Słoneczko mi sie pojawia więc moze będzie ciut lepiej niż wczoraj. Pozwolę sobie podrzucić do tego wątku co by sztucznego tłoku nie robić.
nie ma się czym chwalić...
Debiut niczego sobieCzekam na kolejne ujęcia, choć pogoda chyba dziś nie będzie sprzyjać. Co do zdjęcia to uważam że łebek sikorki nie jest tak ostry jak łapki. Wygląda na to, że 1/400 to w przypadku sikorki za długo
![]()
d-90, 18-105 , 35 f1.8,Sigma 10-20 F4-5.6 HSM, SB-600, lowepro inverse 200, Velbon Sherpa 600R i parę gadżetów
Jak na pierwsze zdjęcia tego typu to wyglądają całkiem przyzwoicie.
Trochę za ciasno,przydałoby się trochę więcej miejsca przed ptakiem i jak dla mnie zbyt gruby patol troszkę "przytłacza"
Bardzo dobra jakość techniczna zdjęcia.
Pozdrawiam
tomek61
www.tomaszkubis.pl
Jak dla mnie jest OK.Mam zastrzeżenia do dzwońców.Nie ostre i śnieg przepalony.
Dzięki wszystkim za opinie. Jeśli córka wstrzyma się z narodzinami do przyszłego tygodnia i weekend będę miał jeszcze w miarę spokojny, to postaram się pomęczyć Was jeszcze trochę .
nie ma się czym chwalić...
Skontaktuj się z nami