Szukaj
Będę na stoisku RCS2 - Canon wystawia tam high-endowe plotery serii imagePROGRAF, NEC monitory Multisync/Spectraview, więc poproszono mnie bym pojechał i trochę się tam poudzielał.
Gdyby ktoś chciał druknąć sobie jakąś słitaśną focię i na własne oczy ocenić urywającą łeb z płucami jakość 12-o kolorantowego plotera pigmentowego, czy dowiedzieć się, które monitory są najlepsze na świecie i dlaczego właśnie NEC - zapraszam serdecznie! Będzie sporo topowego sprzętu, będą fachury z NECzka i Canona, będę ja ze swoją kolekcją kalibratorów - a deltyE będą jeść nam z ręki![]()
Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 18-03-2011 o 13:03
Piotrze - koniecznie !![]()
PF: Mercury Blog: visualview.pl
A mnie zastanawia że wejściówka dla pro kosztuje 30/20 zł a dla reszty tylko 10, wiem że to na trzy dni ale co tam robić tyle czasu ? To pewnie jak z tymi złotymi karatami kredytowymi ...
totalna amatorka
panowie pierwszy raz wybieram się na te targi ale mogę być tylko jednego dnia. podpowiecie czy lepszy piątek czy sobota? czy raczej "zawartość i atrakcje" targów są identyczne w każdy dzień?
Sony a6000, SEL20F28, SEL50F18
Byłem w piątki i byłem w soboty, to samo.
Moim zdaniem lepiej w piątek. Sobota to ostatni dzień targów i często brakuje materiałów reklamowych, gadżetów i innych takich.... Poza tym wszyscy są zmęczeni i myślą o powrocie do domu.
Plusem natomiast jest to, że można coś kupić w dobrej cenie. Np. Lowepro wyprzedaje swoje produkty wystawowe po atrakcyjnej cenie.
A najlepiej pojawić się w czwartek![]()
Skontaktuj się z nami