Close

Strona 15 z 19 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 187

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panoramix Zobacz posta
    No jeśli tak wyglądają topielice, to ja poproszę. Mogą być dwie takie same nawet
    Tu stanowczo lepiej to wygląda , tym bardziej że ten różowawy to taki cielisty kolor. Miałem na myśli zdjęcia zlinkowane przez innego Kolegę, gdzie modelki mają włosy przepuszczone przez gofrownicę i pozują ubrane w zgniłożółte wdzianka.

Cytat Zamieszczone przez panoramix Zobacz posta
    Avatary na soniaku, czy co to tam było... nie bardzo.
    Chyba ktoś już tu pisał, że to był Panasonic?... Kiedyś moja ulubiona marka aparatów. Od pewnego czasu... już nie. A propos, chyba red. Tomasz Kulas z DFV popełnił ostatnio jakąś książkę o systemie Mikro 4/3, która także miała być promowana na Targach. Rok temu wykład o tym systemie był - ale mało ciekawy. W sali faktycznie sauna. Właściciel hal zapomniał o zabudowaniu instalacji klimatyzacyjnej?

Ten bezdomny to ciekawy motyw, gość IMHO fajnie pozuje. I nie pojechałem Może następnym razem.

Domyślnie

jako ze wczoraj nie wzialem na targi sprzetu , poszedlem dzisiaj i udalem sie do nikona

moje wrazenia mocno na plus
    wymienione gumy w d700 wyczyszczone matryce i komora lustra w dwoch body, z dokladna instrukcja jak mozna to zrobic samemu w przyszlosci i czym , tak wiec dla mnie wielki + dla nikona i podejscia.

ps. bylem u Pana przy stanowisku 4
    Pasja i praca
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Przyglądałem się wymianie gum w D3 i wcale nie było w użyciu jakiegokolwiek kleju. Wszystkie gumy mają swoje taśmy przylepne.
    Pozdrawiam
    Jacek
    "Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"

Domyślnie

Kiedy rozmawiałem z serwisantami powiedzieli że ludzie potrafią robić cuda z kropelką

Domyślnie

Ten "szalony kapelusznik" ktory sie wpychal z kompaktem to mi sie kojarzy z mad hatter z batmana Na szczescie ja nie mialem przyjemnosci go spotkac.
    I jeszcze jedno:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez delfin2525 Zobacz posta
    jako ze wczoraj nie wzialem na targi sprzetu , poszedlem dzisiaj i udalem sie do nikona

moje wrazenia mocno na plus
    wymienione gumy w d700 wyczyszczone matryce i komora lustra w dwoch body, z dokladna instrukcja jak mozna to zrobic samemu w przyszlosci i czym , tak wiec dla mnie wielki + dla nikona i podejscia.

ps. bylem u Pana przy stanowisku 4
    Potwierdzam kolegi wrażenia. Ja również zabrałem dzisiaj sprzęt i tak jak wyżej wszystko pozytywnie wyczyścili, od matrycy, na obiektywach skończywszy, wgrali nowe oprogramowanie do aparatu i lampy błyskowej.
    Na każde pytanie odpowiadali zwięźle i na temat, podają również koszty np. kalibracji konkretnego obiektywu. Jestem bardzo zadowolony z obsługi, chodź okupiłem to ponad 3 godzinnym oczekiwaniem w kolejce.
    Istotną wadą kobiet jest to, iż tracimy przez nie zbyt wiele czasu, ale jest to najpiękniej stracony czas.

Domyślnie

Byłem dzisiaj. Wszedłem po dziesiątej, kolejka do serwisu Nikona już zawijała się dostojnie w kierunku gablotek ze sprzętem. Dałem sobie spokój i to był błąd, bo potem było jeszcze gorzej. przestrzelałem sobie 24/1.4, ładne szkło. Najbardziej cieszę się, że mogłem wymacać torby Think Tank. z ceny nie cieszę się w ogole, skutecznie się z nich wyleczyłem ;/

Domyślnie

Podpinaliście zapewne różne dostępne obiektywy prawda ? Ja najbardziej zawiodłem się na N105 2 DC i N35 1.4 niestety. Nawet później jak ktokolwiek mi wspominał, że chce sprawdzić to szkło to twierdziłem, że nie warto nawet.
    Padło nawet pytanie "czy wiem coś więcej nieoficjalnie" -no tak wiedziałem, bo widziałem zdjęcia porównawcze do N85 1.4 i N35 1.8.

Za to N85 1.4 bardzo ok, w 100% pozytywnie zaskakuje
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Domyślnie

mi też ten 85mm 1.4 wpadł w ręce wraz z 300s ze stoiska. 1.4 i ostro. Cena tylko leczy pierdy w głowie :P
    i co ja mam tu napisać?

Domyślnie

Faktycznie N 105 DC nie zachwyca, ale 135 to już inna bajka - ładnie się zaczyna i ładnie kończy Szkoda, że nie mieli. Przestrzeliłem też d7k...

Strona 15 z 19 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów