Close

Strona 11 z 19 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 187

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marek2004 Zobacz posta
    Kilka słów na gorąco po pierwszym dniu targów. Moim zdaniem następuje tendencja spadkowa jeżeli chodzi o wystawców. Widać cięcie kosztów. Można na pewno nawiązać kontakty handlowe.
    Najwięcej odwiedzających było chyba na stoisku Panasonica z racji niebieskiej modelki pozującej topless.

Miło zaskoczył Nikon. Były topowe szkła do sprawdzenia (brakowało 200mm/2,0). Można był podpiąć i potestować na dwóch miłych modelkach. I teraz chyba największa niespodzianka... SERWIS.
    W moim przypadku wymieniono wszystkie gumy w body (D700), wyczyszczono i zmapowano matrycę, sprawdzono czy wszystkie podzespoły działają prawidłowo specjalnym programem. Wymienniono również gumy w 24-70/2,8 Można było porozmawiać o ewentualnych problemach z użytkowaniem sprzętu. Wszystko oczywiście gratis! Jestem naprawdę mile zaskoczony i oby to była jaskółka co czyni wiosnę w serwisie....
    Jedna uwaga - jeżeli chcielibyście skorzystać z tego dobrodziejstwa musicie się uzbroić w cierpliwość.... To trochę trwa...
    Potwierdzam,u mnie wgrali nowszy soft wyczyścili mi matrycę ogólny przegląd d300s i sb-900 stoiska małe sony nawet nic dobrego nie pokazał w tym roku mało ludzi mniej niż w zeszłym roku
    D700,D300S+SB-900+N50/1.8+N17-55/2.8
    SI VIS PACEM PARA BELLUM

Domyślnie

No proszę, taka niespodzianka od Nikona!
    Ale żałuje, że mnie nie było.

A jak tam warsztaty?
    Chciałem iść na "Magię Photoshopa" i kilka z warsztatów organizowanych przez Świat Obrazu.
    Jak wasze wrażenia?

Domyślnie

Oo... A to tylko dziś dla Profi, czy w sobotę też takie cuda będą robili ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marek2004 Zobacz posta
    Kilka słów na gorąco po pierwszym dniu targów. Moim zdaniem następuje tendencja spadkowa jeżeli chodzi o wystawców. Widać cięcie kosztów. Można na pewno nawiązać kontakty handlowe.
    Najwięcej odwiedzających było chyba na stoisku Panasonica z racji niebieskiej modelki pozującej topless.

Miło zaskoczył Nikon. Były topowe szkła do sprawdzenia (brakowało 200mm/2,0). Można był podpiąć i potestować na dwóch miłych modelkach. I teraz chyba największa niespodzianka... SERWIS.
    W moim przypadku wymieniono wszystkie gumy w body (D700), wyczyszczono i zmapowano matrycę, sprawdzono czy wszystkie podzespoły działają prawidłowo specjalnym programem. Wymienniono również gumy w 24-70/2,8 Można było porozmawiać o ewentualnych problemach z użytkowaniem sprzętu. Wszystko oczywiście gratis! Jestem naprawdę mile zaskoczony i oby to była jaskółka co czyni wiosnę w serwisie....
    Jedna uwaga - jeżeli chcielibyście skorzystać z tego dobrodziejstwa musicie się uzbroić w cierpliwość.... To trochę trwa...

Marku wymienili Ci gumy na body? A na klapce karty? No jeśli tak to chyba trafiłem na niezbyt skorego do współpracy gościa ((

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kojot3.0 Zobacz posta
    Marku wymienili Ci gumy na body? A na klapce karty? No jeśli tak to chyba trafiłem na niezbyt skorego do współpracy gościa ((
    Byłeś może na stanowisku nr 3 ?
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Domyślnie

Za bardzo mnie nie zaskoczyli wystawcy.
    No Ja nie wymieniałem nic, ale kolejka do serwisu była!
    Fakt Nikon się ładnie zaprezentował co jestem zdumiony.
    To co chciałem załatwić to załatwiłem i nawet jestem zadowolony.
    Dziś biegałem zawodowo to tu, to tam a jutro sobie pozwiedzam jak turysta
    Niestety mimo że byłem od początku do końca nie udało mi się załapać na warsztaty itp.
    | ... |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kojot3.0 Zobacz posta
    Wymienili mi wszystkie gumy na body, a robiłem u tego samego serwisanta co Ty, tylko, że D700 nie ma gumy na klapce od gniazda kart

Cytat Zamieszczone przez Paweł Kania Zobacz posta
    Oo... A to tylko dziś dla Profi, czy w sobotę też takie cuda będą robili ?
    Będą robić również w piatek i sobotę, pytanie tylko czy mają zapas gum, bo czyścić i mapować matrycę będą na 100%. Tak przynajmniej twierdził miły kierownik serwisu

Cytat Zamieszczone przez mini21 Zobacz posta
    No proszę, taka niespodzianka od Nikona!
    Ale żałuje, że mnie nie było.

A jak tam warsztaty?
    Chciałem iść na "Magię Photoshopa" i kilka z warsztatów organizowanych przez Świat Obrazu.
    Jak wasze wrażenia?
    Zaprawdę powiadam Wam, że Nikon zaskoczył pozytywnie, nawet bardzo...
    O warsztatach nic nie powiem, bo nie byłem - w salach nie było dużego tłoku ale duszno strasznie...
    Ja sobie odpuścilem.

Domyślnie

Nikon IMHO mial najlepsze stoisko. Zaluje ze przyjechalem bez sprzetu, mialbym sprawe zalatwiona, a tak to musze niestety wyslac. Mam nadzieje ze nikt nie slyszal piosenki swinka pepa, swinka pepa
    Credo in unum Deum

D7200+D90+N10-24+N18-105VR+N70-300VR+S17-50+S50-150+N35+N85+N105+J135+T200, SB800 i parę drobiazgów

Domyślnie

Patrząc po zdjęciach na facebook'u, to faktycznie Nikon robi wrażenie.
    Ach, ależ żałuje, że nie mogłem być

Strona 11 z 19 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów