Close

Strona 10 z 19 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 187

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

ja mam wejściówkę od cyfrowych... też się na targach odmelduję...
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Brak śladów po pomidorach świadczy o tzw. fake :P
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

Nie uwierzę, jak nie zobaczę

I jeszcze serwis...
    Ostatnio edytowane przez Marek ; 13-04-2011 o 22:51

Domyślnie

serwis ma miec bodaj hasło "jestem dla ciebie", czy coś w ten deseń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    serwis ma miec bodaj hasło "jestem dla ciebie", czy coś w ten deseń
    hhahaha ok, ok, w sobotę obadam :P
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Ostatnio edytowane przez marcogk ; 14-04-2011 o 17:25
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Kilka słów na gorąco po pierwszym dniu targów. Moim zdaniem następuje tendencja spadkowa jeżeli chodzi o wystawców. Widać cięcie kosztów. Można na pewno nawiązać kontakty handlowe.
    Najwięcej odwiedzających było chyba na stoisku Panasonica z racji niebieskiej modelki pozującej topless.

Miło zaskoczył Nikon. Były topowe szkła do sprawdzenia (brakowało 200mm/2,0). Można był podpiąć i potestować na dwóch miłych modelkach. I teraz chyba największa niespodzianka... SERWIS.
    W moim przypadku wymieniono wszystkie gumy w body (D700), wyczyszczono i zmapowano matrycę, sprawdzono czy wszystkie podzespoły działają prawidłowo specjalnym programem. Wymienniono również gumy w 24-70/2,8 Można było porozmawiać o ewentualnych problemach z użytkowaniem sprzętu. Wszystko oczywiście gratis! Jestem naprawdę mile zaskoczony i oby to była jaskółka co czyni wiosnę w serwisie....
    Jedna uwaga - jeżeli chcielibyście skorzystać z tego dobrodziejstwa musicie się uzbroić w cierpliwość.... To trochę trwa...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marek2004 Zobacz posta
    Kilka słów na gorąco po pierwszym dniu targów. Moim zdaniem następuje tendencja spadkowa jeżeli chodzi o wystawców. Widać cięcie kosztów. Można na pewno nawiązać kontakty handlowe.
    Najwięcej odwiedzających było chyba na stoisku Panasonica z racji niebieskiej modelki pozującej topless.

Miło zaskoczył Nikon. Były topowe szkła do sprawdzenia (brakowało 200mm/2,0). Można był podpiąć i potestować na dwóch miłych modelkach. I teraz chyba największa niespodzianka... SERWIS.
    W moim przypadku wymieniono wszystkie gumy w body (D700), wyczyszczono i zmapowano matrycę, sprawdzono czy wszystkie podzespoły działają prawidłowo specjalnym programem. Wymienniono również gumy w 24-70/2,8 Można było porozmawiać o ewentualnych problemach z użytkowaniem sprzętu. Wszystko oczywiście gratis! Jestem naprawdę mile zaskoczony i oby to była jaskółka co czyni wiosnę w serwisie....
    Jedna uwaga - jeżeli chcielibyście skorzystać z tego dobrodziejstwa musicie się uzbroić w cierpliwość.... To trochę trwa...
    Potwierdzam,u mnie wgrali nowszy soft wyczyścili mi matrycę ogólny przegląd d300s i sb-900 stoiska małe sony nawet nic dobrego nie pokazał w tym roku mało ludzi mniej niż w zeszłym roku
    D700,D300S+SB-900+N50/1.8+N17-55/2.8
    SI VIS PACEM PARA BELLUM

Domyślnie

No proszę, taka niespodzianka od Nikona!
    Ale żałuje, że mnie nie było.

A jak tam warsztaty?
    Chciałem iść na "Magię Photoshopa" i kilka z warsztatów organizowanych przez Świat Obrazu.
    Jak wasze wrażenia?

Strona 10 z 19 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów