Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Klasztor ....

Domyślnie Klasztor ....

... w Leżajsku .

Zapraszam .

Domyślnie

Fajny kadr i ładne soczyste kolorki, podoba mi się ta fotografia.

Domyślnie

Ja uważam, że zdjęcie powinno trafić do kosza.
    Te baraki z przodu odwracają uwagę a choinki w centrum kadru przysłaniają ów klasztor.
    D90 | N35 | S10-20
    <a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borbet Zobacz posta
    Te baraki z przodu odwracają uwagę a choinki w centrum kadru przysłaniają ów klasztor.
    To musisz je usunac bo ja nie . I nie baraki a szklarnie klasztorne .

Domyślnie

Przyjemnie się na to patrzy, choć fota raczej z pogranicza krajobrazu i architektury, taki architektoniczny krajobraz

Oszczędny w słowach
    Miasto
    BabaJagaland

Domyślnie

Trochę szkoda , że budynki nieco się pochyliły.

Domyślnie

Z tego miejsca najbardziej w oczy niestety rzucają się krzaki i drzewa, reszta jest na drugim planie. Ale rozumiem, sam czasami mam problem, że chciałbym pokazać jakieś fajne miejsce, ale na linii obiektyw-scena jest akurat coś, co przeszkadza i nijak nie da się tego usunąć.
    SLT-A57 | Σ 8-16mm F4,5-5,6 DC HSM | S DT 18-135mm F3,5-5,6 SAM | T 200-400 F5,6 LD IF
    Pentacon 29mm F2,8 Electric MC | Pallas 135mm F2,8 Magenta AM
    YN-460-II | ThinkTank Speed Demon

Domyślnie

Rzeczywiście samego klasztoru jakby mało i obiekty na pierwszym planie nie za ciekawe, chociaż ten staw Cię pewnie skusił.Może trzeba było poszukac innego ujęcia, wygląda jakbyś strzelał z ogrodu czy łąki (nie znam miejsca), więc może trochę w tę czy tamtę stronę? Jeśli chodzi o technikę to wyszło przyjemnie, tylko troszkę prostowania by się przydało.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Kadrowo i kolorystycznie mi się podoba. Wymaga prostowania. Przeszkadzają te drzewa ale czasem nie ma wyboru.

Domyślnie

Fajnie ze sie niektórym kadr podoba ale nic tu nie idzie juz poprawic w kadrowaniu . To jest jedyne miejsce zeby uchwycic calosc klasztoru z tylu las a po bokach droga i drzewa .

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów