Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Klasztor ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaza67 Zobacz posta
    Fajnie ze sie niektórym kadr podoba ale nic tu nie idzie juz poprawic w kadrowaniu . To jest jedyne miejsce zeby uchwycic calosc klasztoru z tylu las a po bokach droga i drzewa .
    Jak się nie da inaczej, to czasem warto po prostu odpuścić - w koncowym rozrachunku to zawsze wychodzi na plus zdjęciom.
    Völkchlor

Smile

Kadr mnie się ogólnie podoba - po uważnym przeczytaniu innych wypowiedzi. Wierzę Autorowi iż było to najlepsze ujęcie. Moim zdaniem drzewa są jakie są ale nie tłamszą tematu głównego, który jest czytelny. Staw ciekawie urozmaica; oczywiście robiąc zdjęcie na ogół chciałoby się poprzesuwać różne elementy, ale w krajobrazie robimy to co natura dała, najlepiej jak to możliwe.
    Podrzymuję: Mnie się podoba, ja jestem analogowcem i kiedyś odbiór/ocena była bardziej realistyczna. Pozdrawiam.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Tak żeby uscislic kadrowanie to pod tym linkiem jest zdjecie lotnicze calego klasztoru i sami swierdzcie czy da sie wykonac inny kadr w calosci zeby drzewa nie wchodzily w kadr .

http://blog.waciobird.pl/2011/01/lez...imowej-szacie/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaza67 Zobacz posta
    i sami swierdzcie czy da sie wykonac inny kadr w calosci zeby drzewa nie wchodzily w kadr .
    no własnie nam takie kadry w linku sam przedstawiłeś
    Völkchlor

Domyślnie

To jest zdjęcie klasztoru czy przydomowego bajorka? Bardziej chaotycznego kadru nie dało już się wybrać.
    D90 + N18-105 + Tk100 + N70-300vr + dużo chęci... ale mało czasu

Domyślnie

Nic się tu nie dzieje , nic przez te chojaki nie widać wszystko się wali. Zrób same szklarnie z tą choinką centralną i dodaj trochę życia. Powinno być lepiej.
    [ smiena 8 ]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lajcik Zobacz posta
    To jest zdjęcie klasztoru czy przydomowego bajorka? Bardziej chaotycznego kadru nie dało już się wybrać.
    Nie znasz miejsca to nie mow , nie bajorko a staw ze źródłem w środku skad klasztor bierze wode

Domyślnie

Ładne niebo i tyle. Kompozycyjnie do mnie nie przemawia.

Talking

Mnie się to zdjęcie ze stawem bardziej podoba niż bez.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Mi sie podoba to zdjecie, pomimo, ze klasztor troche przysloniety, to takie uijecie tematu sie broni.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów