Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Domyślnie face_zbuk ciekawostka

Witam
    Ponieważ nie przypadł mi do gustu interfejs i sens FB postanowiłem usunąć się z tej jakże wspanialej społeczności reklamodawcow...przy okazji dowiadując się, że to co tam wrzucisz, zostanie nawet wtedy jak się wypiszesz.
    Poza tym, co to za dziwna maniera usuwania konta dopiero po 2 tyg ?? Uff dobrze, że już mnie tam nie ma. Nie lubię jak ktoś decyduje za mnie.

Domyślnie

Wcale nie dziwna. Marketingowo idealna. Nałogowiec wejdzie przez te 2 tygodnie chociaż raz A wtedy cała operacja zostaje anulowana Przy 500mln użytkowników kasowanie kont byłoby mega upierdliwe, a tak - kasujesz podstawowe powiązania i już.
    Ostatnio edytowane przez velaskez ; 21-01-2011 o 10:19
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Wcale nie dziwna. Marketingowo idealna. Nałogowiec wejdzie przez te 2 tygodnie chociaż raz A wtedy cała operacja zostaje anulowana Przy 500mln użytkowników kasowanie kont byłoby mega upierdliwe, a tak - kasujesz podstawowe powiązania i już.
    Marketingowo idealne, ale dla mnie wcale. Poza tym nie powiesz mi, ze kasowanie kont jest mega upierdliwe skoro dla 500 mln użytkowników można dopasować idealnie pod ich profil i zainteresowania reklamy bez większego wysiłku, to i można skasować to co wrzucali na swoje konto. ściema jak nic.

Byc może dla kogoś to jest normalne i akceptuje taki obrot sprawy - pozostawienie informacji bez mojej zgody na serwerze pomimo ze juz mnie tam nie ma jest dla mnie nie do akceptacji...
    Ostatnio edytowane przez locos ; 21-01-2011 o 10:43

Domyślnie

Reklamy?? ja jestem na FB juz dlugi czas i jakos nie zauwazylem reklam. Co innego NK.....

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez locos Zobacz posta
    pozostawienie informacji bez mojej zgody na serwerze pomimo ze juz mnie tam nie ma jest dla mnie nie do akceptacji...
    Sprawdz, czy sie na to nie zgodziles wyrabiajac sobie konto na FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Photoartbox Zobacz posta
    Sprawdz, czy sie na to nie zgodziles wyrabiajac sobie konto na FB
    Możliwe. Ale nic nie wrzuciłem na serwer, wiec mam ich gdzieś.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez login_87 Zobacz posta
    Reklamy?? ja jestem na FB juz dlugi czas i jakos nie zauwazylem reklam.
    Ja jestem od tygodnia i mam cały czas "sponsorowane" po prawej stronie.
    Da się to dziadostwo jakoś wyłączyć?

...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez locos Zobacz posta
    Witam
    Ponieważ nie przypadł mi do gustu interfejs i sens FB postanowiłem usunąć się z tej jakże wspanialej społeczności reklamodawcow...przy okazji dowiadując się, że to co tam wrzucisz, zostanie nawet wtedy jak się wypiszesz.
    Poza tym, co to za dziwna maniera usuwania konta dopiero po 2 tyg ?? Uff dobrze, że już mnie tam nie ma. Nie lubię jak ktoś decyduje za mnie.
    A co Ty się wczoraj urodziłeś??? Żadne dane nie są kasowane,tylko głębiej zakopywane......,żeby była informacja ,że niby są....
    Mężczyźni rozwijają się do 5 roku życia, a później TYLKO rosną..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aras Zobacz posta
    Ja jestem od tygodnia i mam cały czas "sponsorowane" po prawej stronie.
    Da się to dziadostwo jakoś wyłączyć?
    U mnie pomógł chyba AdBlockPlus
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

śmieszy mnie to oburzenie na serwisy społecznościowe i to że "ingerują w naszą prywatność"
    jak ktoś ma na tym punkcie obsesję to przecież nie musi używać internetu

żyjemy w czasach gdy tak pojmowana prywatność jest czysto teoretyczna

zresztą to co napiszemy na tym forum też jest nieusuwalne - i co, jakoś nie słyszę oburzenia ?
    D80 /D40X /SB600/SB400
    S HSM 10-20/To A-TX Pro 28-70/N 70-300 VR/N 180 2.8 /Ta 90 MACRO/ N 50 1.8 / S 30 HSM/

pstryki

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów