Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: honda civic

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Jak dla mnie the best z tej serii są nr 1 i 4. Jedna z moich ulubionych marek aut nie-terenowych. Ładna kolorystka zdjęć i dość zadbany lakier

Na przyszłość chyba lepiej je numerować, to widzom łatwiej się odnieść, i wstawiać pustą linię między zdjęciami, żeby się ze sobą nie zlewały (tak jak tu dwójka z trójką, a trójka z czwórką).

Domyślnie

Parę razy już tu zaglądałem ale jednak skomentuję
    1 - fajny pomysł, szkoda auta w bokehu, ale rozumiem, że główny motyw czyli tłok jest ostry
    2 - Ciasno na boki, ale dla mnie bardzo fajnie to wygląda, dobrze wykorzystałeś niebo i "nie"przyciemniane szyby
    3 - Kadr poprawny, podoba się ale niestety tło trochę tutaj mi bałagani (taka a nie inna miejscówka).
    4 - Nie mogę się zdecydować, niby jest ok, ale znowu tło wprowadza mi tu chaos, te pachołki trochę kontrastu dają
    5 - A to jest cacyTło nie rozprasza tak bardzo, jedynie ta dynamiczna krzywizna trochę mnie drażni, ale to naprawdę może się podobać, jestem na tak

PS. Kolega jeździ na co dzień na tych oponkach Parada Spec ? Czy tylko na torze ?
    blog|fejsbuk|flickr
    Z6II|20|35|50|85|500

Domyślnie

Dzięki

@Jacek Z.
    najpierw wysłałem, później chciałem wyedytować ale nie ma możliwości edycji i tak już pozostało

@Rossi-PL
    Ad.1 mam na odwrót, ale pozostałem przy ostrym tłoku.
    Ad. PS. Tak, jeżdżę na codzień, jeździłem na torze, ale trochę "śliskie" i trzeba było zmienić na lepiej trzymające. Natomiast w miarę dobrze jeździ się po mokrym, pod warunkiem że nie ma ulewy i kilku cm wody.

Domyślnie

Właśnie podobne jak i Twoje opinie o nich wyczytałem na zagranicznych stronkach, że bieżnik lepiej się prezentuje niż naprawdę jeździ
    To ja chyba ponownie zakupię kolejne 2szt. Yokohama C.Drive'a
    blog|fejsbuk|flickr
    Z6II|20|35|50|85|500

Uprawnienia umieszczania postów