Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Sopot

Domyślnie Sopot

Słoneczko wróć..

Völkchlor

Domyślnie

Hmm , jakoś tego nie czuję , nie widzę kadru , oczy biegają w poszukiwaniu jakiegoś mocnego punktu a tu nic zero .

ps.
    No może tylko poręcz wbija mi się w oko.
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Niestety nie jest mi dane poznać na podstawie zdjęcia, co autor miał na myśli.
    SLT-A57 | Σ 8-16mm F4,5-5,6 DC HSM | S DT 18-135mm F3,5-5,6 SAM | T 200-400 F5,6 LD IF
    Pentacon 29mm F2,8 Electric MC | Pallas 135mm F2,8 Magenta AM
    YN-460-II | ThinkTank Speed Demon

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Rozumiem ze miało chodzić o grę świateł i cieni rozgrywającą się pomiędzy poręczą a stopniami. Jednak ze względu na dziwną GO oraz mnogość innych linii i dodatkowo nienajszczęśliwsze kadrowanie pomysł spalił na panewce. Ale pod tytułem się podpisuje
    d-90, 18-105 , 35 f1.8,Sigma 10-20 F4-5.6 HSM, SB-600, lowepro inverse 200, Velbon Sherpa 600R i parę gadżetów

Domyślnie

Ale co ja mógłbymmieć mieć na mysli i chcieć przekazać zdjeciem barierek na molo ?

Że na swiecie jest niesprawiedliwość i głód w Afryce ? Nie bardzo rozumiem, to tylko kompozycja. Ani to dokument, ani reportaż, ani kreacja czy reklama. Czy pod portretami też zapytujecie co autor miał na mysli pokazując twarz modelki ? Przecież to jedynie kompozycja, swiatło, kadr, zabawa kształtem i linią - nic wiecej. Czego się chcecie doszukać w tych deskach ?
    Völkchlor

Domyślnie

Gratuluję dużego poczucia humoru.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

skoro zdjecie do kitu to chociaż dowcip opowiem
    Völkchlor

Uprawnienia umieszczania postów