Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Domyślnie Program do prowadzenia księgowości

Znacie jakieś programy, gdzie mógłbym wystawiać faktury i prowadzić ewidencję kosztów i przychodów firmy? W sieci jak do tej pory znalazłem aplikacje do wystawiania faktur z ewidencją przychodów, ale nie mogę znaleźć takiej gdzie będę mógł umieszczać również koszty działalności.

Nie koniecznie musi to być darmowy program. Jestem w stanie wydać około 200 zł. Aplikację potrzebuję do własnych potrzeb, mam księgowego - ale lubię mieć kontrolę niezależną tak 'na wszelki wypadek'. Poradźcie
    Zwyczajny jak kiełbasa.

Domyślnie

ifirma.pl mozna przetestowac za darmo
    pozniej okolo 50 zl miesiecznie i wrzucic sobuie w koszta
    i dostep wszedzie gdzie masz net

Domyślnie

wolałbym mieć wszystko na kompie w aplikacji, jakoś nie mogę się przekonać do księgowości online. Mała Księgowość Rzeczpospolitej - słyszałem o tym. Pobiorę na próbę.
    Zwyczajny jak kiełbasa.

Rozmowny Awatar andrstac
    Miasto
    Przededworze/Chmielnik/Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stachu321 Zobacz posta
    wolałbym mieć wszystko na kompie w aplikacji, jakoś nie mogę się przekonać do księgowości online. Mała Księgowość Rzeczpospolitej - słyszałem o tym. Pobiorę na próbę.
    Błędne myślenie wg mnie. Padnie Ci komp, jesteś ugotowany. Nawet jak robisz backup, to i tak pewnie nie codziennie. Poza tym aktualizacje do przepisów. W darmowych programach zazwyczaj nie ma.

Poza tym dostęp z dowolnego miejsca i komputera jest nie do przecenienia. No i pomoc online.
    D7k, D80+MB;12-24/F4,70-200/F2.8,SB600,2xYN460II,3xRF602,A600+BH2,LP-FP200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marszull Zobacz posta
    ifirma.pl mozna przetestowac za darmo
    pozniej okolo 50 zl miesiecznie i wrzucic sobuie w koszta
    i dostep wszedzie gdzie masz net
    sam również korzystam i polecam
    Jak się jest ograniętym i mikro firma to nie trzeba księgowej.
    D800 || D810
    Samyang 14 F2.8 || Sigma 24-35 F2 || Sigma 85 1.4 A || Tamron 70-200 F2.8 G2
    https://wedd.photo/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez t0m3k Zobacz posta
    sam również korzystam i polecam
    Jak się jest ograniętym i mikro firma to nie trzeba księgowej.
    Plus jesczez mozna sie poradzic on line, w razie bardziej skomplikowanego problemu przysla interpretacje mailem
    Ja sobie chwale.
    Co do onlajnosci to moim zdaniem zaleta, ale oczywiscie kazdemu wedlug potrzeb i uznania.

Rozmowny Awatar andrstac
    Miasto
    Przededworze/Chmielnik/Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marszull Zobacz posta
    Plus jesczez mozna sie poradzic on line, w razie bardziej skomplikowanego problemu przysla interpretacje mailem
    Ja sobie chwale.
    Co do onlajnosci to moim zdaniem zaleta, ale oczywiscie kazdemu wedlug potrzeb i uznania.
    Również korzystam, od ponad trzech lat, ale nie chciałem tak wprost reklamować. Ale skoro koledzy zaczęli i mój głos poparcia miałby przeważyć szalę, to tak: ifirma.pl, polecam.
    D7k, D80+MB;12-24/F4,70-200/F2.8,SB600,2xYN460II,3xRF602,A600+BH2,LP-FP200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stachu321 Zobacz posta
    od 10-ci lat pracuje na programie firmy JZK - "Druczek" . Po tylu latach jest dopracowany i naprawdę fajny wygodny program. Prosty czytelny interfejs, częste aktualicacje, faktury, KPiR, jakieś wspomagania do wielu biurowych czynności typu adresowanie, przelewy itp - mozesz bezpłatnie wypróbowac i... kupić lub nie - http://www.jzk.pl/druczek,program%20...99gowo%C5%9Bci
    Dodatkowo wiele specjalistycznych programów typu Warszrat, Gabinet, Hotel itp...

Domyślnie

http://www.reset2.pl/ spróbuj tu
    Mężczyźni rozwijają się do 5 roku życia, a później TYLKO rosną..

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów