Witam,
129. bdb światło, fajny detal i kolory, czego chcieć więcej
126. daje do myślenia, pomijając dobre światło, kolory to ten kadr mocno nietypowy, dużo dołu, a jednak nie przeszkadza w odbiorze....![]()
Szukaj
Witam,
129. bdb światło, fajny detal i kolory, czego chcieć więcej
126. daje do myślenia, pomijając dobre światło, kolory to ten kadr mocno nietypowy, dużo dołu, a jednak nie przeszkadza w odbiorze....![]()
Pozdrawiam
Adamson
Fantastyczne wszystkie, ale za kompozycję wyróżniłbym 131.
Nikony D5100 i D5500, Nikkory 18-105, 55-300, 35/f1.8G, Samyang 8, lampa Speedlight 910.
Ja jakoś lubię odwiedzać ten dział makro żeby mi gałki oczne troszkę bardziej powychodziły z oczodołów. Ale jak wchodzę w Twoją galerię to od razu żałuję... ;(
Te prace są zbyt świetne żeby je wrzucać w takich ilościach. Jakoś jak tu zaglądam to aż ciężko mi wyjść nie zostawiając ani pół komentarza. Kolorystyka, kompozycja, moment... Eh.. A jak się popatrzy na ilość tak dopracowanych fotek jak u Ciebie - to wygląda jakby każdy mógł sobie takich pstryków kilka machnąć - na dzień dobry..
Uciekam i szybko nie wrócę.. Po obejrzeniu kolejnych fotek z Twojej galerii mam oczy jak na numerku 136.. Jak wyleczę to może zajrzę z kąta (przed oczy dla pewności powklejam filtry ND200 żeby mi ich nie powypalało)
Wielki szacun! Pozdro!
---------
Pozdarwiam,
kolekcjoner słoików
Ostatnio edytowane przez nyny1 ; 29-07-2013 o 16:20
Skontaktuj się z nami