Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Dwa kwadraty [Polsar74]

Jeszcze raz Malwina - tym razem w kwadracie :

Domyślnie

no i jak tu być sprawiedliwym wolę 2, ale te ręce są dosyć niefortunnie ucięte, mam jakoś niefajne skojarzenia
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

Wyraz twarzy na dwójce ... niefortunny ...
    NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...

Domyślnie

2 pomimo wszytsko mi się podoba
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

ehh faceci, wystarczy pokazać Wam dekolt i już wszystkim sie podoba
    Mnie z kolei nie podoba się 1..uważam , ze Malwina wyszła na tym zdjęciu bardzo niekorzystnie...golf optycznie skraca szyje, z oczami tez mi coś nie pasuje...ogolnie wyszla na tym zdjeciu dosc masywnie, ale to tylko moje skromne zdanie..

= Iwona=
    NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...

Domyślnie

Mi niestety też nie podchodzą te portrety. 1 wydaje mi się za blado, kolor ust nienaturalny. Na 2 niekorzystny wyraz twarzy modelki, tło mi nie podchodzi. Na plus dekolt

Domyślnie

1 - ciekawie
    2 - nie podoba się (fatalna amputacja )
    Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau

Domyślnie

Na 1 za bardzo wybielone białka. Można by coś pokombinować z obróbką, bo kadr sam w sobie nie jest zły. Ze względu na nijakość zdjęcia nie podoba mi się.
    2. Miło być chyba pociągająco i seksownie a wyszedł kadłubek z niedomkniętą buzią.

Domyślnie

ciekawe jest to, że Malwina wyszła jak dwie inne osoby no i faktycznie cięcie rąk nie bardzo to wygląda ale trzeba przyznać jest sexi i jeśli to chciałeś pokazać to udało Ci się.Jestem za przedmówcą trochę kadłubek wyszedł

Domyślnie

bałem się tego określenia - "kadłubek" - tak tnąc tę fotografię (2), ale i po cichu liczyłem na Waszą wyobraźnię
    Co do ostatniego wpisu (Johan P) - a czemu miałby nie wyjść inaczej - kobieta podobno zmienną jest !
    Dziękuję Wszystkim za uwagi... i ewentualnie proszę o wiecej.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów