Szukaj
no i jak tu być sprawiedliwymwolę 2, ale te ręce są dosyć niefortunnie ucięte, mam jakoś niefajne skojarzenia
Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.
Wyraz twarzy na dwójce ... niefortunny ...
NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...
2 pomimo wszytsko mi się podoba![]()
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
ehh faceci, wystarczy pokazać Wam dekolt i już wszystkim sie podoba
Mnie z kolei nie podoba się 1..uważam , ze Malwina wyszła na tym zdjęciu bardzo niekorzystnie...golf optycznie skraca szyje, z oczami tez mi coś nie pasuje...ogolnie wyszla na tym zdjeciu dosc masywnie, ale to tylko moje skromne zdanie..
= Iwona=
NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...
Mi niestety też nie podchodzą te portrety. 1 wydaje mi się za blado, kolor ust nienaturalny. Na 2 niekorzystny wyraz twarzy modelki, tło mi nie podchodzi. Na plus dekolt![]()
1 - ciekawie
2 - nie podoba się (fatalna amputacja )
Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau
Na 1 za bardzo wybielone białka. Można by coś pokombinować z obróbką, bo kadr sam w sobie nie jest zły. Ze względu na nijakość zdjęcia nie podoba mi się.
2. Miło być chyba pociągająco i seksownie a wyszedł kadłubek z niedomkniętą buzią.
ciekawe jest to, że Malwina wyszła jak dwie inne osoby no i faktycznie cięcie rąk nie bardzo to wygląda ale trzeba przyznać jest sexi i jeśli to chciałeś pokazać to udało Ci się.Jestem za przedmówcą trochę kadłubek wyszedł
bałem się tego określenia - "kadłubek" - tak tnąc tę fotografię (2), ale i po cichu liczyłem na Waszą wyobraźnię
Co do ostatniego wpisu (Johan P) - a czemu miałby nie wyjść inaczej - kobieta podobno zmienną jest !
Dziękuję Wszystkim za uwagi... i ewentualnie proszę o wiecej.
Skontaktuj się z nami