Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Worker...

Domyślnie Worker...

witam i pozdrawiam...

..Nikon...

Domyślnie

Może niezbyt taktownie, ale pierwsze nad czym sie zastanawiam. To kobieta czy mężczyzna?
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrzej_laskowski Zobacz posta
    Może niezbyt taktownie, ale pierwsze nad czym sie zastanawiam. To kobieta czy mężczyzna?
    hahahhahahah... dokładnie o to samo chciałem zapytać jak tylko zobaczyłem to zdjęcie

Co do zdjęcia... na pewno ciekawie oświetlone, ale "ciężar" zdjęcia jest chyba na tym kluczu i to on odciąga uwagę oglądającego. Tak mi się wydaje. Może to też przez to, że kluczu i twarz leżą w tej samej płaszczyźnie ostrości.

Domyślnie

czyli jakiś cel osiągnąłem jak zobaczycie, to na moim blogu, w komentarzach, zanim dostałem te komentarze od Was napisałem, że zamysłem było niby kobieta, ale wystylizowana na mężczyznę, niby ubiór biurowy, ale ten klucz, dzięki , pzdr
    ..Nikon...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez getos Zobacz posta
    czyli jakiś cel osiągnąłem jak zobaczycie, to na moim blogu, w komentarzach, zanim dostałem te komentarze od Was napisałem, że zamysłem było niby kobieta, ale wystylizowana na mężczyznę, niby ubiór biurowy, ale ten klucz, dzięki , pzdr
    Pokaż jakieś inne kadry z tej sesji. Na pewno masz
    Mogłeś np. kazać modelce by ten klucz trochę inaczej trzymała, by znalazł się poza GO... No, ale to tylko takie moje sugestie..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrzej_laskowski Zobacz posta
    to ani nie kobieta, ani nie mężczyzna, to... feministka
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez camaxtli85 Zobacz posta
    to ani nie kobieta, ani nie mężczyzna, to... feministka
    ..Nikon...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez getos Zobacz posta
    Mnie niezbyt to pasuje, ale jeżeli Twoim zamysłem było wywołanie zastanowienia nad płcią "obiektu" to cel osiągnięty w 100%
    ...N...i...k...o...n... ale już niedługo (-> Olympus)

Domyślnie

Zdjęcie bardzo dobre.
    Dwie uwagi: czerwono-buraczkowa dłoń oraz być może pionowość kafelków - to już trzeba by zobaczyć. Uniseksualność rzeczywiście bije od tego zdjęcia, choć mnie się raczej kojarzy z mniejszościami seksualnymi. Co mnie kompletnie nie przeszkadza oczywiście. Zdjęcie przypomina fotografię ideową, czy to feministyczną, czy proletariacką, czy właśnie przedstawiającą przedstawicielkę środowiska LGBTQ.

Domyślnie

mOSAd rzeczywiście dla mnie te linie w tle też troszkę psują układ, ale już nic z tym nie zrobię, a wszystkim dzięki za komentarze, również za te zbijające się też się uśmiechnąłem jak je czytałem, a swojej koncepcji tego zdjęcia nadal będę bronił, nie każde zdjęcie musi być cukierkowe z wystylizowaną Niunią i biustem na wierzchu , pozdr serdecznie
    ..Nikon...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów