witam i pozdrawiam...
Szukaj
witam i pozdrawiam...
..Nikon...
Może niezbyt taktownie, ale pierwsze nad czym sie zastanawiam. To kobieta czy mężczyzna?
Szary, cichy człowiek.
hahahhahahah... dokładnie o to samo chciałem zapytać jak tylko zobaczyłem to zdjęcie
Co do zdjęcia... na pewno ciekawie oświetlone, ale "ciężar" zdjęcia jest chyba na tym kluczu i to on odciąga uwagę oglądającego. Tak mi się wydaje. Może to też przez to, że kluczu i twarz leżą w tej samej płaszczyźnie ostrości.
czyli jakiś cel osiągnąłemjak zobaczycie, to na moim blogu, w komentarzach, zanim dostałem te komentarze od Was napisałem, że zamysłem było niby kobieta, ale wystylizowana na mężczyznę, niby ubiór biurowy, ale ten klucz, dzięki
, pzdr
..Nikon...
Zdjęcie bardzo dobre.
Dwie uwagi: czerwono-buraczkowa dłoń oraz być może pionowość kafelków - to już trzeba by zobaczyć. Uniseksualność rzeczywiście bije od tego zdjęcia, choć mnie się raczej kojarzy z mniejszościami seksualnymi. Co mnie kompletnie nie przeszkadza oczywiście. Zdjęcie przypomina fotografię ideową, czy to feministyczną, czy proletariacką, czy właśnie przedstawiającą przedstawicielkę środowiska LGBTQ.
mOSAd rzeczywiście dla mnie te linie w tle też troszkę psują układ, ale już nic z tym nie zrobię, a wszystkim dzięki za komentarze, również za te zbijające sięteż się uśmiechnąłem jak je czytałem, a swojej koncepcji tego zdjęcia nadal będę bronił, nie każde zdjęcie musi być cukierkowe z wystylizowaną Niunią i biustem na wierzchu
, pozdr serdecznie
..Nikon...
Skontaktuj się z nami