Szukaj
az prosi się o kolor
Aż się prosi o poprawny WB![]()
2x D750 | 2x MB-D16 | SB-800 | SB-900 | N24-70/2.8 | N80-200/2.8 AF-S
Ale wymagający jesteś. Ważne jest co przedstawiają zdjęcia.
Aż prosi się o opis![]()
Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III
Tamron szalejeprzypominają się stare dobre czasy, ale jednak reportaż stoi w rozkroku pomiędzy dwoma pokoleniami, tym, któremu się spodoba, ale nie zostanie zrozumiane, i tym, które zrozumie, ale się nie spodoba
![]()
Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.
"Polskie realia" - bardzo pasuje jako tytuł serii zabawkowych zdjęć, w których autor obśmiewa się z własnego kraju, z siebie. Zamiast bycia dumnym z tego, kim się jest, lepiej błaznować z siebie. Zamiast szukać pozytywów, których naprawdę jest mnóstwo, autor próbuje być "na fali". Jak inni mają nas, Polaków, szanować, jeśli sami siebie nie szanujemy. To właśnie są polskie realia. Śmiejesz się z polskiej służby zdrowia? A jaka jest ta np. szwedzka, gdzie zawodnikowi w czasie MŚ nie można zrobić badania po 16, nie można zrobić zdjęcia do legitymacji po 14, nie można przyjechać do hotelu wcześniej? Wszędzie jest fajnie, tylko u nas jest do dupy.
A do kompletu w secie brakuje Ci jeszcze o.Rydzyka i PiSiorów. A może wystarczą zdjęcia tylko Rydzyka i Jarka? Wówczas może jakaś opiniotwórcza prasoszmata Cię wydrukuje. Próbuj dalej, jesteś na dobrej drodze...
Jestem dumny z polskich sportowców, ludzi kultury i nauki. Jestem dumny z artystów. Natomiast z polskiej policji i służby zdrowia NIE. Dlaczego ? - Chyba oczywiste. Nie jestem z JP ( nie moja epoka), ale ostatnio dostałem mandat na parkingu przed blokiem, przy własnej klatce, przestawiając autko z miejsca jednego na drugie bez zapalonych świateł ( owszem moja wina - ale być może niektórzy funkcjonariusze są nadgorliwi ? )
Z czego mam być dumny ? Że zamiast zajmować się sprawami najpilniejszymi trzech funkcjonariuszy przez blisko pół godziny było zaabsorbowanych sprawdzaniem i wypisywaniem dla mnie mandatu ? Wybacz, ale NIE. A o służbie zdrowia w której pracuje połowa mojej rodziny i której realia znam od kuchni nie tylko poprzez kolejki w przychodniach wypowiadać się nie będę
P.S. politycy nie zasługują by poświęcać im jakąkolwiek uwagę. Poza tym mam w klockach tylko jedną małpę. Za mało na sensowną sesję w tym temacieNa koniec chyba niektórym przydałoby się trochę więcej poczucia humoru. A Szwedzi badania nie zrobili bo to nasi rywale grupowi byli. A nóż okazałoby się, że zawodnik był zdolny do gry. Nieczyste zagranie, ale każdy chce wygrać.
Ostatnio edytowane przez szymon708 ; 22-01-2011 o 13:41
Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III
Skontaktuj się z nami