Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Aneta

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    www.adampejas.com

Domyślnie

mi sie obydwa zdjecia podobaja.
    jedynka ma bardzo ladne kolorki. Przynajmniej na moim monitorze. nie wiem tylko czy bez widocznej dloni jedynka nie bylaby jeszcze lepsza.
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Domyślnie

Jedynka uderza ostrością i kompozycją, dwójka jakby mniej ale... ładnie oddane futerko
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

Jednynka super.

Napisz czym zrobione i jak oswietlone. Jestem na etapie studiowania tematu studio wiec chetnie sie dowiem.

Pozdrawiam

MikeP

Domyślnie

Przyłączam się do prośby MikeP
    DualCore
    D80 + D300

Domyślnie

Jak bym mógł coś zasugerować to wstawiaj przerwy między zdjęciami lepszy jest wtedy IMO odbiór, chyba że to zamierzone

urad -dual core )
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

swiatlo
    Gość

Domyślnie

W mojej amatorskiej pasji fotograficznej już wiem że portrety nie są moją działką - nie umiem ich oceniać ani samemu robić. Jednak spróbuję tym razem wyłącznie na zasadzie intuicji.
    Otóż jeżeli spojrzę się na fotografię jako na solidnie wykonywaną profesję, to zdjęcia mi się podobają. Czyli jakbym szedł ulicą i zobaczył te zdjęcia na witrynie zakładu portretowego, to bym tam wszedł jako klient.
    Jeżeli jednak bym traktował fotografię jako poezję, czyli tak jak naprawdę ja ją traktuję, to zdjęcia są po prostu poprawną robotą pod względem technicznym i tyle. Różnica pomiędzy sztuką a tymi portretami jest taka jak pomiędzy obrazem olejnym w galerii sztuki a bardzo dobrze odmalowanym mieszkaniem.
    Ładna modelka, dobre technicznie, nie umiem więcej ocenić profesjonalnie, i w świecie portretowania za pieniądze pewnie by zostało zaakceptowane. Tak mi się wydaje.
    Jednak wierszem to nie jest...

Domyślnie

swiatlo: moze dlatego oprocz fotografi bywam poetą no ale to juz temat na inne forum
    www.adampejas.com

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pejo Zobacz posta
    swiatlo: moze dlatego oprocz fotografi bywam poetą no ale to juz temat na inne forum
    Hej, no to spróbuj połączyć jedno z drugim

Domyślnie

mam taki zamiar - przed wydaniem ksiazki -zobrazowac poezje fotografiami
    www.adampejas.com

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów