Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: Aneta

Domyślnie

Ja raczej na NIE jestem... przykro mi.

Domyślnie

Mz. jedynka jest fajna.
    To podświetlenie tła trochę przeszkadza.
    |N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    pejo: dzieki za link. Fajny artykul. Ale napisz prosze jakiegos swiatla uzywasz Ty. Bede wdzieczny za info na temat tego co dokladnie uzywasz. Odwiedzilem Twoja strone. Podobaja mi sie Twoje fotki .

Pozdrawiam

MikeP
    specjalnie dla ciebie - co wykorzystalem do tych fotek, niewiem co to Ci to pomoze ale prosze:
    www.adampejas.com

Domyślnie

pejo: dzieki. nawet zdjecia mam. zeby juz skonczyc drazenie tematu... jaiej mocy te lampy .

Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za wyrozumialosc .

MikeP

Domyślnie

rozbrajasz mnie stary
    masz fotografie lampy
    widac ze 500W i widac nastawienia lampy i zarowki modelujacej - po to masz zdjecia-druga to seta....
    www.adampejas.com

swiatlo
    Gość

Domyślnie

W mojej amatorskiej pasji fotograficznej już wiem że portrety nie są moją działką - nie umiem ich oceniać ani samemu robić. Jednak spróbuję tym razem wyłącznie na zasadzie intuicji.
    Otóż jeżeli spojrzę się na fotografię jako na solidnie wykonywaną profesję, to zdjęcia mi się podobają. Czyli jakbym szedł ulicą i zobaczył te zdjęcia na witrynie zakładu portretowego, to bym tam wszedł jako klient.
    Jeżeli jednak bym traktował fotografię jako poezję, czyli tak jak naprawdę ja ją traktuję, to zdjęcia są po prostu poprawną robotą pod względem technicznym i tyle. Różnica pomiędzy sztuką a tymi portretami jest taka jak pomiędzy obrazem olejnym w galerii sztuki a bardzo dobrze odmalowanym mieszkaniem.
    Ładna modelka, dobre technicznie, nie umiem więcej ocenić profesjonalnie, i w świecie portretowania za pieniądze pewnie by zostało zaakceptowane. Tak mi się wydaje.
    Jednak wierszem to nie jest...

Domyślnie

swiatlo: moze dlatego oprocz fotografi bywam poetą no ale to juz temat na inne forum
    www.adampejas.com

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pejo Zobacz posta
    swiatlo: moze dlatego oprocz fotografi bywam poetą no ale to juz temat na inne forum
    Hej, no to spróbuj połączyć jedno z drugim

Domyślnie

mam taki zamiar - przed wydaniem ksiazki -zobrazowac poezje fotografiami
    www.adampejas.com

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pejo Zobacz posta
    mam taki zamiar - przed wydaniem ksiazki -zobrazowac poezje fotografiami
    Jak to ukończysz to daj koniecznie linka!

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów