Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Aneta

www.adampejas.com

Domyślnie

mi sie obydwa zdjecia podobaja.
    jedynka ma bardzo ladne kolorki. Przynajmniej na moim monitorze. nie wiem tylko czy bez widocznej dloni jedynka nie bylaby jeszcze lepsza.
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Domyślnie

Jedynka uderza ostrością i kompozycją, dwójka jakby mniej ale... ładnie oddane futerko
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

Jednynka super.

Napisz czym zrobione i jak oswietlone. Jestem na etapie studiowania tematu studio wiec chetnie sie dowiem.

Pozdrawiam

MikeP

Domyślnie

Przyłączam się do prośby MikeP
    DualCore
    D80 + D300

Domyślnie

Jak bym mógł coś zasugerować to wstawiaj przerwy między zdjęciami lepszy jest wtedy IMO odbiór, chyba że to zamierzone

urad -dual core )
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

co ja wam chlopaki bede opowiadal jak oswietlalem to zdjecie ... nic wam to nie da
    obejrzyjcie i poczytajcie tutaj...to wam pomoze http://www.paguk.com/artoflighting2.htm
    www.adampejas.com

Domyślnie

Pierwsze bardzo mi się podoba.
    Pozdrawiam
    Tomek
    Puszka, statyw i negatyw - takie kiedyś były czasy, a dziś to same cyfrasy...

Domyślnie

pejo: dzieki za link. Fajny artykul. Ale napisz prosze jakiegos swiatla uzywasz Ty. Bede wdzieczny za info na temat tego co dokladnie uzywasz. Odwiedzilem Twoja strone. Podobaja mi sie Twoje fotki .

Pozdrawiam

MikeP

Domyślnie

podobają mi się oby dwa, IMO w 1 odbite swiatło od tła (tuż przed twarzą modelki) mogło by być mniejsze/delikatniejsze, troche jakby przepalone to miejsce i troszke przeszkadza w ogladaniu zdjęcia
    1 i tak najlepsze
    .:[nikon][nikkor][tamron][m42][cokin][lowepro][manfrotto][gimp][ps4][ubuntu][7]:.
    .:KORAB:.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów