Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Kalypso

Domyślnie Kalypso

Witam. Jestem nowy na forum wiec z góry przepraszam za wszystkie błędy lub jeśli zamieszczę coś nie w tym dziale co powinno. Fotografią bawie się jakiś czas ale głównie na kompaktach. Końcem zeszłego roku przyszedł czas na własną wyczekaną lustrzankę ale niestety nie posiadam jeszcze fotek z D90 którymi mógłbym się pochwalić więc spróbuje pochwalić się zdjęciem z poprzedniego kompaktu (Lumix FZ50). Jeszcze raz wszystkich witam i przyjmne wszystkie słowa krytyki nawet najgorsze

Przepraszam ale jakoś nie potrafie wstawić zdjęcia

Niestety tylko moge podać adres http://tinypic.pl/fa5bm2ddbwha bo nie potrafie w poście wstawic tego zdjecia
    Ostatnio edytowane przez RaV_Zory ; 17-01-2011 o 21:37

Domyślnie

a gdzie to zdjecie ?
    Völkchlor

Człowiek uczy się na błędach - a jak nie, to dostaje po pysku...;p

Domyślnie

Dzieki bardzo. Udało się i przepraszam za kłopot. Myslałem że z innych serwerów tez się uda

Domyślnie

to czekamy na coś z nowej puszki, a to zdjęcie leci na boczek góra docięta do masztu, ale nie wiem czy słusznie, bo kompozycja byłaby ciekawsza jakby było więcej dołu, nie pisz, że to Twoja chatka wakacyjna, bo będę pierwszy na liście kumpli:P
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

takie zdjęcia lepiej wychodzą jak jeszcze widać trochę niebieskiego nieba, a nie taka wielka czerń..
    Völkchlor

Uprawnienia umieszczania postów