Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Dolina Baryczy

Oszczędny w słowach Awatar desid
    Miasto
    Warszawa/Piaseczno

Domyślnie

Może lepiej by było pokombinować z GO.
    nex siódmy

Domyślnie

Jaz na Prądni... urokliwe miejsce. Jako że doskonale je znam i kilka razy "atakowałem" ów jaz i jego okolice z aparatem, napiszę tylko, że jest ciężko urok tego miejsca oddać na zdjęciu

PS. Jeżeli odwiedzisz jeszcze tą okolicę, po drugiej stronie stawu, tuż za mostem na Prądni (Brandzie) są groble obsadzone pięknymi, potężnymi dębami

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marrab Zobacz posta
    Jaz na Prądni... urokliwe miejsce. Jako że doskonale je znam i kilka razy "atakowałem" ów jaz i jego okolice z aparatem, napiszę tylko, że jest ciężko urok tego miejsca oddać na zdjęciu

PS. Jeżeli odwiedzisz jeszcze tą okolicę, po drugiej stronie stawu, tuż za mostem na Prądni (Brandzie) są groble obsadzone pięknymi, potężnymi dębami

Pozdrawiam.

Dzięki za info, planuję jeszcze wybrać się w te rejony no ale na razie aparat cały czas w serwisie.pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarianS Zobacz posta
    Dzięki za info, planuję jeszcze wybrać się w te rejony no ale na razie aparat cały czas w serwisie.pozdrawiam
    Mam nadzieję że aparat szybko wróci do Ciebie. Gdybyś się wybierał w moje okolice, jeśli masz jakieś pytania - pisz na PW, mogę co nieco podpowiedzieć. Może udało by się też zorganizować jakiś mały wypad wspólnie

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów