Dziekuje wszystkim za pomoc. Teraz pozostalo mi juz tylko wybrac jeden z powyzszych modeli. Dzieki
Szukaj
Dziekuje wszystkim za pomoc. Teraz pozostalo mi juz tylko wybrac jeden z powyzszych modeli. Dzieki
Mam stealth reporter 550, czasem doznaje mieszanych uczuć, ale ogólnie jest nawet fajną torbą.
Jak dobrze pokombinujesz zmieści D700+grip; D700; N24-70; S70-200; Z16; N50; N85; SB800 i bardzo luźno drugą błyskotkę, netbook też się zmieści. Myślę, że którą kolwiek z nich wybierzesz, będziesz zadowolony
.
How much can you know about yourself if you've never been in a fight?
Z wszystkich przedstawionych modeli zdecydowalem sie na hama defender 220. Znalazlem w calkiem przyzwoitej cenie...
Dzieki za wszystkie sugestie
Ja mam Kata WS604, 2 body z gripami wejda i kilka szkiel ale rozkreconych. Torba bardzo trwala. Ew cos wiekszego to WS606 albo SB907.
Szymek
ja mam
Lowepro Nova 200 aw
mieści się w niej
d700x2
16,14-24,35,50,55,85 i sb800 + gary ping pong, myslę że większa mija się z celem.
Mam obecnie lowepro 550. Ciezko jest. D3s, D700, 14-24, 24-70, 70-200, zenitar 16 2.8, 60 2.8 micro, 2 sb900 zaladowac zaladowalem ale pracowac z tym srednio.
hame 220 sprzedasz "szybciej niż ja kupisz"- ja tak miałem i kupiłem potem tamraca
Ja mam i polecam Lowepro Classified 200AW - mój opis powinieneś znaleźć gdzieś na forum bo chyba dwóm osobom kiedyś opisywałem, ze względu na ich zainteresowanie tym modelem![]()
Dawniej system N - obecnie L(M) + F
podczepię się tutaj...
tak bardziej myślę o ślubach, obecnie mam plecak benro b200 mieszczę w nim dwa body, główne i awaryjne, do tego dwa dodatkowe szkła i jedno na głównym body, całość dopełnia lampa. docelowo myślę tylko o dwóch szkłach i dwóch body. Czy znajdę jakąś dobrą torbę aby pomieścić cały mój bajzel i mieć szybki dostęp do niej? czy może lepiej już zainwestować w pas biodrowy i dwie sensowne sakwy, a plecak zawsze mieć do transportu sprzętu i do trzymania awaryjnego body....
Potwierdzam. Mam i używam Lowepro Stealth Reporter 550, w którą najczęściej pakuję: D700, D200, 24-70mm, Micro 105 f2.8G, S15 Fish, 14-24, 2xSB900, SU-800, oraz drobiazgi typu kabel syncho do lampy, gruszka, filtry. W tych zapakowaniu robi się ciasno i ciężko, czasami zostawiam część gratów (np. lampę lub obie, czy też drugie body). Reasumując zapakujesz spokojnie swoje graty. W użytkowaniu i tak jedno body ze szkłem jest na szyi i wtedy spokojnie można pracować w torbą na ramieniu.
D750, F100
Skontaktuj się z nami