Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Epson R3000

Domyślnie Epson R3000

Kroi się nowa, bardzo fajna drukareczka:
    http://80.83.66.190:8009/seaside/eps...lease201101171

Wreszcie zwiększyli pojemność tuszyków - Alleluja!!!

Domyślnie

To Wifi w mojej 3880 by się przydało ale 25,9 ml to wciąż malutkie pojemniki ..
    Fx

Domyślnie

Olbrzymi postęp w stosunku do 11ml w R2880, co cieszy - szczególnie po uśmierceniu przez HP modeli Pro B8850/9180, ale do 80ml w 3880 jeszcze sporo brakuje. Zobaczymy jeszcze jak je łaskawcy wycenią, bo pojemność-pojemnością, a tak naprawdę istotny jest koszt 1ml...

Domyślnie

Wyszło na to że epson zrobił z posiadaczy 2880 ostatnich frajerów w kontekście pojemności zbiorników, wypuszczając następcę. Chyba zacznę negocjacje z najwyższą domową instancją w sprawie przesiadki na 3880 - śledźcie giełdę moi mili

Domyślnie

Mi ta pojemność starczy. A zapowiadana cena w USA to $ 849, czyli w Europie będzie to pewno 850 euro, a w Polsce jakieś 3.5 K (cena producenta, w sklepie może być mniej).

Domyślnie

Info prasowe EPSON Polska mówi że cena sugerowana będzie na poziomie 3099 PLN.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez axik Zobacz posta
    Info prasowe EPSON Polska mówi że cena sugerowana będzie na poziomie 3099 PLN.
    Niech mnie nawet nie wkurzają, ja za swoją 2880 tyle dałem

Domyślnie

Możliwe, że Epson będzie chciał umocnić swoją pozycję na półce pigmentowych drukarek biurkowych, gdzie obecnie panuje lekka stagnacja - HP się wycofało z B8850 i B9180, Canon oferuje tylko leciwą (za to w bardzo korzystnej cenie) Pixmę 9500 MkII, więc jeśli Epson agresywnie wyceni tuszyki do P3000, to będzie miał cholernie interesującą ofertę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Możliwe, że Epson będzie chciał umocnić swoją pozycję na półce pigmentowych drukarek biurkowych, gdzie obecnie panuje lekka stagnacja - HP się wycofało z B8850 i B9180, Canon oferuje tylko leciwą (za to w bardzo korzystnej cenie) Pixmę 9500 MkII, więc jeśli Epson agresywnie wyceni tuszyki do P3000, to będzie miał cholernie interesującą ofertę.
    Niespecjalnie mi się chce wierzyć w to, że ceny tuszyków spadną jakoś dramatycznie. Pewnie zrobią cenę 1 ml nie za 4 zł. tylko za 3,90 i to wszystko...

Domyślnie

Skoro w 3880 1ml tuszu kosztuje 2,5PLN i Epson jakoś mentalnie daje sobie z tym radę, to zasadniczo mogliby zrobić juzerom dzień dziecka i wycenić tuszyki do P3000 na jakie 70PLN. I tak sprzedają ten zajzajer w cenie, której producenci koniaku mogą im tylko pozazdrościć.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów