Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    ...co do ostrosci to bym polemizowal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    mimo wszystko ładnie wyszło, pamietam ten plener, też nie moge odzałowć ze nie mieliśmy wtedy ani deka swiatła
    Janusz to inny plener, w Sylwestra robilem obwozke tescia po okolicach i wtedy zrobilem to zdjecie

Domyślnie

Pogoda była Grzesiu, tylko nie taka jak trza. Miejsce jest boskie, jeszcze poprawisz, mamy czas...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Mi tam podoba się, tak jak jest. Może nie ma bajecznego światła, ale za to mamy ostre jak brzytwa skały

Miejsce jest piękne.

Domyślnie

Greg nie bądź taki wrażliwy na swoim punkcie. Napisałem że do pełni szczęści brakuje tylko super światła. Rozumiem że chciałeś pokazać nam ciekawą miejscówkę.
    D 90; D750; D850; N 35; N 14-24, N 70-200

Domyślnie

ND 3.0 + 1min naswietlania i B&W i nikt by nie napisal, ze brakuje swiatla tylko kazdy by szczene z podziwu zbieral z podlogi...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lestad Zobacz posta
    Greg nie bądź taki wrażliwy na swoim punkcie. Napisałem że do pełni szczęści brakuje tylko super światła. Rozumiem że chciałeś pokazać nam ciekawą miejscówkę.
    Eee pokazuje zdjecie, podobaly mi sie kolory skal i ich struktura A miejhscowka opbcykana na lewo i prawo, takze przez kolegow z forum

Cytat Zamieszczone przez śwMikołaj Zobacz posta
    ND 3.0 + 1min naswietlania i B&W i nikt by nie napisal, ze brakuje swiatla tylko kazdy by szczene z podziwu zbieral z podlogi...
    Moda, bigstopera mialem w plecaku

Ale wszystko nie wazne, bo jest pogoda i wstaje o 5 rano na plenerek

Domyślnie

Fajny kadr. myślę że najlepiej będzie wyglądać w b&w

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów