Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Miejskie dachy

Domyślnie Miejskie dachy

Nigdy wcześniej nie rozłożyłem tak szybko statywu

Domyślnie

O dzizas, ujecie zycia....
    -------------------------
    Nikon D80; D300; Fuji S3PRO + S8 mm; N 12-24; N 18-200 VR; T 24-70; N70-300 VR; N 24/2.8 N 35/2.0; N 50/1.8; N 85/1.8; N 300/4.5

Domyślnie

Dobra robota.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kartofelinder Zobacz posta
    Nigdy wcześniej nie rozłożyłem tak szybko statywu
    aby zrobic zdjecie kota z metalu :P
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jamirq Zobacz posta
    aby zrobic zdjecie kota z metalu :P
    O czym dowiedziałem się po jakichś 10 ujęciach ))

Domyślnie

Hahaha! Świetne!

Skojarzylo mi sie z historia wyczytana na jakims forum.. Moze rowniez na to trafliscie. Koles szedl lasem i zobaczyl jelenia chyba. Mowi WOW - pstryka po cichu zanim ucieknie... Krotkie szklo, bez statywu, szkoda czasu, trudno. Po chwili, jelen jednak cos statyczny sie okazal. Podpucha, sztuczny. Ot taka atrakcja turystyczna. Wzruszyl ramionami i pomyslal, ze skoro jest i wyglada tak prawdziwie, pstryknie cos dluzszym szklem. Na spokojnie zalozyl tele. Pstryknal kolejne kilka kadrow. Po czym jak zrobil krok w jego strone - jelen uciekl. Taki model.
    D800 | X-Pro1 | GW690II | instax | www | flickr | tumblr

Domyślnie

leci do najlepszych...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Myślałem o takim kadrze. Fajnie by było go zrobić gdy jest trochę jaśniej tak aby poza księżycem lepiej doświetlić dół.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez max_m Zobacz posta
    Hahaha! Świetne!

Skojarzylo mi sie z historia wyczytana na jakims forum.. Moze rowniez na to trafliscie. Koles szedl lasem i zobaczyl jelenia chyba. Mowi WOW - pstryka po cichu zanim ucieknie... Krotkie szklo, bez statywu, szkoda czasu, trudno. Po chwili, jelen jednak cos statyczny sie okazal. Podpucha, sztuczny. Ot taka atrakcja turystyczna. Wzruszyl ramionami i pomyslal, ze skoro jest i wyglada tak prawdziwie, pstryknie cos dluzszym szklem. Na spokojnie zalozyl tele. Pstryknal kolejne kilka kadrow. Po czym jak zrobil krok w jego strone - jelen uciekl. Taki model.
    Aż takiego zaskoczenia nie miałem, ale wyobraźcie sobie ile adrenaliny potrafi przez te 20 sekund wyprodukować ludzkie ciało Teraz dobrze nie pamiętam, ale wydaje mi się, że mówiłem do tego kota, żeby jeszcze chwilę postał )

Domyślnie

Zdjęcie z rewelacyjnym klimatem, zanim doczytałem Wasze komentarze, uderzyła mnie "sztuczność" sylwetki kota Tylko pogratulować uchwyconej chwili

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów