Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 45

Wątek: Zuza

Domyślnie

Piekne uchwycenie momentu - nie ma co się rozdrabniać w kwestiach zasad - bo jak wiadomo - sa po to aby...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    prawdziwi mężczyźni krytyki się nie boją dlatego ja napiszę, że mi się nie podoba niestety, za dużo przypadkowości
    nazwałeś rzecz po imieniu....dzieki
    Ps.Ja czym dłużej się przyglądam tej fotce tym bardziej mi się podoba.Czyli w zasadzie to co kolega wyżej napisał a chyba po części o to chodzi

Domyślnie

druga fota jaka dzisaij ogladam na tym forum i druga poza zasadami portretu - dobrze sie zaczyna
    mega fota
    za duzo przypadkowosci? spontan jest najlepszy, o to chodzi by uchwycic moment, ulotne chwile, prawda?
    Jesli nie to cala moja teoria nt fotografii jest do bani

Domyślnie

ale jak to poza zasadami portretu? A jakież są zasady portretu. Bo jak dla mnie portret ma pokazywac duszę osoby, ma mówic cos o niej, byc emocjonalny. No chyba, ze się mylę to mnie poprawcie.

Domyślnie

no tak. ale ile razy przeglada sie fora to ludzie jada jak np ostrosc jest nie na oczach. MÓJ wniosek - są zasady. Ale stock jestem Twojego zdania.

Domyślnie

Ja tam się juz dawno wyleczyłem z ostrości. olewam to najdelikatniej mówiąc jak jest potrzebna to i owszem - ale jak przypadkiem się nie trafi a reszta zagra - to tez jest git

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ostrołęka

Domyślnie

A powiedzcie mi, co w tym zdjęciu zmieniłaby ostrośc na oku którego de facto nie widac? Moim zdaniem świetne zdjęcie, jedno z lepszych jakie tu ostatnio widziałem. Ale to tylko moje subiektywne zdanie.

Domyślnie

Twarz jest ostra, nie wiem o co chodzi
    Ale zdjęcie bardzo bardzo... po przemysleniu stwierdzam, że to jeden z Twoich najlepszych portretow
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów