Piekne uchwycenie momentu - nie ma co się rozdrabniać w kwestiach zasad - bo jak wiadomo - sa po to aby...
![]()
Szukaj
Piekne uchwycenie momentu - nie ma co się rozdrabniać w kwestiach zasad - bo jak wiadomo - sa po to aby...
![]()
druga fota jaka dzisaij ogladam na tym forum i druga poza zasadami portretu - dobrze sie zaczyna
mega fota
za duzo przypadkowosci? spontan jest najlepszy, o to chodzi by uchwycic moment, ulotne chwile, prawda?
Jesli nie to cala moja teoria nt fotografii jest do bani
ale jak to poza zasadami portretu? A jakież są zasady portretu. Bo jak dla mnie portret ma pokazywac duszę osoby, ma mówic cos o niej, byc emocjonalny. No chyba, ze się mylę to mnie poprawcie.
no tak. ale ile razy przeglada sie fora to ludzie jada jak np ostrosc jest nie na oczach. MÓJ wniosek - są zasady. Ale stock jestem Twojego zdania.
Ja tam się juz dawno wyleczyłem z ostrości. olewam to najdelikatniej mówiącjak jest potrzebna to i owszem - ale jak przypadkiem się nie trafi a reszta zagra - to tez jest git
![]()
A powiedzcie mi, co w tym zdjęciu zmieniłaby ostrośc na oku którego de facto nie widac? Moim zdaniem świetne zdjęcie, jedno z lepszych jakie tu ostatnio widziałem. Ale to tylko moje subiektywne zdanie.
świetna fotografia, nie trzeba nic tłumaczyć
Twarz jest ostra, nie wiem o co chodzi
Ale zdjęcie bardzo bardzo... po przemysleniu stwierdzam, że to jeden z Twoich najlepszych portretow![]()
Skontaktuj się z nami