Szukaj
Mi się nie podoba obróbka jak i same kadry ja jestem na nie.
podpis niezgodny z regulaminem forum
Obie do kosza. Pierwsza jest o niczym w dodatku strawiona straszną obróbką, druga jedynie o niczym, za to nadrabiająca brakiem korespondencji z krajobrazem.
LED ZEPPELIN
Na nr 1 ogólnie klimat w jakiego stronę być może zmierzałaś nawet mi się podoba - osobiście nie mam nic przeciwko lekkiemu halo wokół świateł czy zamgleniu - od czasu do czasuMoim zdaniem górna i środkowa część kadru do wysokości oparcia ławeczki jest całkiem OK. Niestety, to co się dzieje poniżej już nie jest fajne... brązowy zafarb na śniegu i nienaturalnie wyglądające rozbłyski światła w cieniach
Na nr 2 spodziewałbym się ostrości bardziej na kwiatach - tu wyglądają jak poruszone (wiatr?). Kawałkowi nagrobka zaś mniej zaszkodziłaby odrobina rozmycia (ucięte nazwisko - jeśli brzmi "McGreal" to może nawet szkockie bardziej niż irlandzkie - ktoś Ci znajomy?...).
Mi tez sie klimat 1 ujecia podoba, jednak kadr nie porywa.
Swiatlo takze z niezbyt korzystnej strony.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
No nie nie, nie zgadzam sie absolutnie z Nikonozaurem odnosnie zdjecia numer 1 , / co do dwojki - faktycznie, nic szczegolnego/
Jedynka ma swoj klimat, pomysł - problemem jest nieudana obrobka.
-------------------------
Nikon D80; D300; Fuji S3PRO + S8 mm; N 12-24; N 18-200 VR; T 24-70; N70-300 VR; N 24/2.8 N 35/2.0; N 50/1.8; N 85/1.8; N 300/4.5
Skontaktuj się z nami