Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Cmentarnie

Domyślnie Cmentarnie

Domyślnie

Mi się nie podoba obróbka jak i same kadry ja jestem na nie.
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

rozumiem

Domyślnie

Obie do kosza. Pierwsza jest o niczym w dodatku strawiona straszną obróbką, druga jedynie o niczym, za to nadrabiająca brakiem korespondencji z krajobrazem.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Na nr 1 ogólnie klimat w jakiego stronę być może zmierzałaś nawet mi się podoba - osobiście nie mam nic przeciwko lekkiemu halo wokół świateł czy zamgleniu - od czasu do czasu Moim zdaniem górna i środkowa część kadru do wysokości oparcia ławeczki jest całkiem OK. Niestety, to co się dzieje poniżej już nie jest fajne... brązowy zafarb na śniegu i nienaturalnie wyglądające rozbłyski światła w cieniach

Na nr 2 spodziewałbym się ostrości bardziej na kwiatach - tu wyglądają jak poruszone (wiatr?). Kawałkowi nagrobka zaś mniej zaszkodziłaby odrobina rozmycia (ucięte nazwisko - jeśli brzmi "McGreal" to może nawet szkockie bardziej niż irlandzkie - ktoś Ci znajomy?...).

Domyślnie

Mi tez sie klimat 1 ujecia podoba, jednak kadr nie porywa.
    Swiatlo takze z niezbyt korzystnej strony.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

No nie nie, nie zgadzam sie absolutnie z Nikonozaurem odnosnie zdjecia numer 1 , / co do dwojki - faktycznie, nic szczegolnego/
    Jedynka ma swoj klimat, pomysł - problemem jest nieudana obrobka.
    -------------------------
    Nikon D80; D300; Fuji S3PRO + S8 mm; N 12-24; N 18-200 VR; T 24-70; N70-300 VR; N 24/2.8 N 35/2.0; N 50/1.8; N 85/1.8; N 300/4.5

Uprawnienia umieszczania postów