Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie

Gość był świadkiem jednego z podstawowych cykli, które występują podczas ludzkiej egzystencji, a także jej koniec i załamał się.
    Ludzie robią się strasznie "miękkie" w obliczu normalnej kolei rzeczy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Ludzie robią się strasznie "miękkie" w obliczu normalnej kolei rzeczy.
    Wiesz.. to tak łatwo się mówi...

Domyślnie

wpadł w depresje, bo nie znał tego z telenowel...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Nie bylbym w stanie zrobic tego materialu... Nie znaczy to, ze zazdroszcze Mikolajowi, ze on potrafil, czy ze w ogole go zrobil... Cierpienia, z ktorym bez wlasnego wyboru trzeba sie w zyciu zetknac -- jest az nadto. Dokladanie sobie kolejnych traumatycznych przezyc, nie jest obojetne dla psychiki.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Nie bylbym w stanie zrobic tego materialu... Nie znaczy to, ze zazdroszcze Mikolajowi, ze on potrafil, czy ze w ogole go zrobil... Cierpienia, z ktorym bez wlasnego wyboru trzeba sie w zyciu zetknac -- jest az nadto. Dokladanie sobie kolejnych traumatycznych przezyc, nie jest obojetne dla psychiki.
    Mam w taki sposób utrwalony ostatni rok z życia mojej babci. Jak odeszła, to jedyne co czułem była ulga, zwłaszcza, że zawsze mówiła, że człowiek powinien żyć tyle, na ile jest w stanie sam się oporządzić.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Też jestem tego zdania.
    Do tego była to jego ciocia, czyli w jakiś sposób emocjonalnie był z nią związany.
    Ja bym nie dał rady.

Domyślnie

A wiadomo jakie życie ma autor fotoreportażu? Myślę sobie, że kto nie ma łatwo w życiu, ten nie musi "szukać" takiej "samorealizacji", oczywiście mogę się mylić, mówię w oparciu o swe życie.
    D700, N24D, N35D, N85D, S150

Domyślnie

był kiedyś jeszcze taki świetny fotoreportaż jakiegoś fotografa - być może amerykański który fotografował swojego ojca. Było na jakiejś stronie, takie duże foty były ze świetnymi opisami. Pamięta ktoś to - nawet na forum było.

--------------
    EDIT: ooooo znalazłem. http://www.dayswithmyfather.com/#/6
    wzruszająca sprawa
    Ostatnio edytowane przez stock ; 15-01-2011 o 15:23

Domyślnie

zdjecia wywarły na mnie ogromne emocje,
    lecz sam bym sie tego nie podjął ..
    x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
    www.ma-foto.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów