Witajcie,
Czytam od jakiegos czasu watek z Gripami do D7000 i postanowilem podzielic sie swoimi spostrzezeniami. Pierwszy zakupiony grip to Newell. Okazalo sie ze od razu po zakupie byl uszkodzony (pad kierunkowy mial uszkodzony jeden z kierunkow). Sama jakos wykonania gripa i sposob przylegania do aparatu jakos mnie szczegolnie nie zachwycil. Nie wiem czy rozladowywal baterie bo mialem go doslownie kilka godzin. Odeslalem go do sklepu internetowego i dostalem zwrot kasy.
Kolejny grip jaki zakupiolem to Meike...mam go dopiero pare godzin ale wydaje mi sie ze jakosc wykonania jest o niebo lepsza niz Newell. Zauwazylem jednak jedna dziwna ceche. Czasami gdy aparat jest wylaczony i lezy sobie spokojnie...wystarczy dotkniecie gripa reka lub zlapanie i podniesienie aparatu alby lampka zielona na tylniej czesci body aparatu zaczela mrugac...dziwny objaw. Po wlozeniu do gripa pustego wkladu bateryjnego jakby sytuacja sie polepszyla...ale nadal od czasu do czasu sie to powtarza. Sam nie wiem co o tym sadzic...potestuje pare dni i zobaczymy jak sie sprawa ma z bateria.
Tyle z mojej storny
Pozdrawiam,
aLx
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami