Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Liście 2

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Liście 2

Kadr zrobiony w tym samym czasie co prezentowane wcześniej " Liście ".
    Pewnie nie jest tak ciekawy jak poprzedni , co o tym sądzicie.Pozdrawiam

Domyślnie

optycznie miałem wrażenie, że leci, ale przyłożyłem linijkę i jest ok plusem są widoczne szczegóły, bez problemów ze światłem, jedyne uwagi jakie mogę dać to: zbyt centralnie się zadziało, no i przede wszystkim, jest monotonnie, nudnie wręcz, na zdjęciu panuje cisza i nie ma tematu, być może w tym jest cała myśl kadru, ale ja wolałbym jakiś dodatek
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

Lubię takie "pustelniki", jednak żeby tu coś zagrało może warto trochę wzmocnić..?
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Lubię takie "pustelniki", jednak żeby tu coś zagrało może warto trochę wzmocnić..?
    Dobrze powiedziane i ... zaproponowane wzmocnienie jak najbardziej na miejscu
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

I tak to jest Marianie, jak się już zaprezentuje jakiś lepsiejszy kadr z danego pleneru, to ciężko jest do niego później dorównać. Wiem, bo sam tak często mam. No chyba, że jakiś rodzynek zapałętał się w czeluściach dyskowych, a my trafimy na niego po jakimś czasie. Nowe spojrzenie, umiejętności obróbkowe z wyższej półki i może więcej odwagi. Taka mieszanka może czasami przynieść zaskakujące efekty .
    Co do zdjęcia, może nie porywa, ale po Andrzejowym liftingu całkiem przyjemnie się prezentuje .

Domyślnie

No lepiej to wygląda.Pozdrawiam

Domyślnie

Konkursowa wersja była piękna,ta jest tylko dobra .

Domyślnie

No właśnie o to chodziło mam ułatwione porządkowanie.Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów