Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Ucho

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebb Zobacz posta
    my tu gadu, gadu, a kolega bardzo spójne, autorskie prace popełnia. chętnie zobaczył bym je obok siebie. pozdr.
    oczywiście ze tak, dlatego pomijając mój zartobliwy komentarz wyżej ( mam nadzieję ze autor tak go odebrał ) , często zaglądam do wątków Wpkx-a, może nie wszystko mi się podoba, ale autor ma specyficzny styl, i cenię go za to iż mimo tego ze na samym początku kiedy zjawił się u nas, były nazwijmy to delikatnie "różne" komentarze, pozostał przy nim

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    oczywiście ze tak, dlatego pomijając mój zartobliwy komentarz wyżej ( mam nadzieję ze autor tak go odebrał ) , często zaglądam do wątków Wpkx-a, może nie wszystko mi się podoba, ale autor ma specyficzny styl, i cenię go za to iż mimo tego ze na samym początku kiedy zjawił się u nas, były nazwijmy to delikatnie "różne" komentarze, pozostał przy nim
    Ku Chwale Ojczyzny, Obywatelu Generale!

Dziękuję Panom za dobre słowo.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Wy tu gadu gadu a niebo jakieś takie dziwne przebarwienia ma, chyba od winiety.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rafalg78 Zobacz posta
    Wy tu gadu gadu a niebo jakieś takie dziwne przebarwienia ma, chyba od winiety.

Wojtku, jak mogłeś tego nie zauważyć.

Domyślnie

Lubię Twoje pracę,nie komentuje ich ,ale wszystkie z przyjemnością oglądam .Figa jest super.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurek1906 Zobacz posta
    Lubię Twoje pracę,nie komentuje ich ,ale wszystkie z przyjemnością oglądam .Figa jest super.
    Dziękujemy, Jurku.
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Dziękujemy, Jurku.
    Nie ma za co,masz swój styl i się go trzymaj .

Domyślnie

Wszystko ok, ale czemu rozrzuciłeś te zdjęcia z psem, lepiej wyglądałyby razem. Dawno nie zaglądałem na forum, ale fajnie zobaczyć twoje prace No i pamiętam jak zaczynałeś - zupełnie wbrew trendom tu panującym... Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez december Zobacz posta
    Wszystko ok, ale czemu rozrzuciłeś te zdjęcia z psem, lepiej wyglądałyby razem. Dawno nie zaglądałem na forum, ale fajnie zobaczyć twoje prace No i pamiętam jak zaczynałeś - zupełnie wbrew trendom tu panującym... Pozdrawiam
    Ojej, dziękuję i pozdrawiam również.
    Dobre pytanie zadałeś. Tak wyszło samo - obrabiałem nie po kolei i nie na raz, od niechcenia i z doskoku...
    Ale ogólnie to wolę jedno zdjęcie w jednym wątku, zamiast wrzucenia po np. 28 koma 6 zdjęć, z których ostatnie - nie wiedzieć czemu - zatytuowane jest obowiązkowo "bonus".
    Co innego reportaż...
    Ale to moje czysto subiektywne odczucie.
    Snoblesse oblige:

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów