Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: carnaval

Domyślnie carnaval

Pewnie maski często będą się pojawiać w okresie karnawału... mam nadzieję, że nie do znudzenia.
    Poddaje ocenie i pozdrawiam

1.

2.

Domyślnie

Fajna ta 135-ka, przez chwile myślałem że to N 85/1.4, ale coś mi nie pasowało... Zdjęcia bardzo przyjemne, tylko oczka szkoda, że w głębi się nie zmieściły. Dość problematyczne kadrowanie - tak na styk jak dla mnie. Ciut tu zabrakło jakiegoś obramowania, a na dwójce kontry na piórkach. Jeżeli to czysta reporterka, to jest super.

Domyślnie

A ktore bys sama wybrala? Bo to sa dwa takie same zdjecie, tylko jedno przerobione na czb.

Domyślnie

Lubię ciasne kadry stąd takie zdjęcia
    Błyskane w ogóle nie było.
    Dziękuję za komentarze.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Ja bym wybrał to drugie , ale chyba w kol.
    G

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Fajna ta 135-ka, przez chwile myślałem że to N 85/1.4, ale coś mi nie pasowało... Zdjęcia bardzo przyjemne, tylko oczka szkoda, że w głębi się nie zmieściły. Dość problematyczne kadrowanie - tak na styk jak dla mnie. Ciut tu zabrakło jakiegoś obramowania, a na dwójce kontry na piórkach. Jeżeli to czysta reporterka, to jest super.
    zmieściły się, tylko zdjęcia są poruszone. 135mm i 1/100 to jednak za długi czas
    Mamiya + Sony

Domyślnie

Maska fajna, dziewczyna fajna, głębia ostrości również.
    Kolory i kadry tez ciekawe, ale co to jest to coś tuż nad maską? Takie jakby niby pióra...
    Wg mnie lepiej byłoby, gdyby ich nie było, od odwracają uwagę od maski. Można je zawsze na czarno zamalować

Uprawnienia umieszczania postów