Hej.
Pogoda nie rozpieszczała raczej,stwierdziłem jednak że skoro wyrwałem się w plener to szkoda byłoby wrócić z niczym.
Dzięki za odwiedziny.
Szukaj
Hej.
Pogoda nie rozpieszczała raczej,stwierdziłem jednak że skoro wyrwałem się w plener to szkoda byłoby wrócić z niczym.
Dzięki za odwiedziny.
Niezłe, ale ciemno. Pociągnij jasność do góry, a będzie się dużo lepiej prezentować
Nikon
Jaśniej bym to widział i ...czemu takie małe...?
Pozdrawiam
Andrzej.
Jaśniej? Wtedy to już nie był by zimowy,zachmurzony,śnieżno-deszczowy wieczór w górach tylko fajerwerk,no a małe...czy ja wiem czy małe 700 piks,na 15.4" w sam raz,a jak ktoś ma jakiegoś monitora mamuta to może potraktować moje zdjęcie jako miniaturę(dodam prtzegiętą ramę na indywidualne życzenie.Zresztą to jest kadr zamknięty i moim zdaniem rozmiar ma tu mniejsze znaczenie,bo albo "chodzi"albo nie,a jak nie, to raczej nie z powodu wielkości
.
Dziękuję uprzejmie wpisującym.
Proszę się nie krępować panie i panowie.Stawiam jasne pełne każdemu kto wypowie się w temacie foty(najpierw oczywiście musimy się spotkać)....albo nie!Lepiej jeszcze.Każdemu kto wypowie się pod zdjęciem(najlepiej w samych zachwytach) pozytywnie skomentuję fote/foty i dodatkowo będę zagajał w wątku by podbić licznik podstron i odwiedzających wątek.Jestem też otwarty na wasze ofery...uwierzcie jestem w stanie zrobić dużo byle moja fota,ta powyżej pobyła jak najdłużej na pierwszej stronie krajobrazu.No, kaman!!!Hejka!!!joł!!!siemka!!!Zapraszam ,szczególnie niskie liczniki...lub z małych miejscowości,u mnie się nie trzeba stresować i gimnastykować intelektualnie,smiało,zagadaj o wszystko...nieważne,co kolwiek,może być o ramce ,albo o szumie luz....
serdecznie pozdrawiam.Grzegorz.
D80 N18-135 Co&Hi Slic Lpro...
Kadr jest bardzo dobry.Natomiast jeśli chodzi o to, czy jest jasno czy ciemno trudno mi powiedzieć,oglądam w pracy na bardzo starym monitorze (:.Zdjęcie na pewno ma klimat pochmurnego,wilgotnego i wietrznego dnia.
P.S.Żywca,żywca lubię.
Wydaje mi się, że dobrze oddałeś zastane warunki, jest naturalnie...
nic bym nie rozjaśniał, zabije to klimat pochmurnego dnia.
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Kadr podoba mi się. Jak dla mnie to za ciemny jest dół, a właściwie to od momentu drzew u podnóża góry. Ja bym rozjaśnił.
Piękna zgnilizna ! Powinieneś jednak dać się namówić na delikatne rozjaśnienie dołu.
Własnie z rana namówiłem się(pod wpływem słowa delikatnie).Swoją drogą myślałem że już nikt nic nie napisze po moim ostatnim poscie hehe.Ok,tak na szybko,bo widzę żę zdania podzielone(szybka maska na kontrascie i poziomach)
jak zwykle wielkie dzięki za wpisy wszystkim
Skontaktuj się z nami