Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: SB800 czy SB600

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie SB800 czy SB600

Witam!
    Przeszukałem troche ale nie znalazłem...mam pytanko co będzie lepszym rozwiązaniem zakup SB600 czy SB800 w sumie cena nie gra dużej roli no ale jeżeli wystarczy SB600 to zostanie kaski do jakiegoś szkiełka w przyszłości. Generalnie rzecz biorąc to zastosowanie na koncertach w klubach (nieraz jakiś plener) no i w nie dalekiej przyszłości śluby.

Domyślnie

cena nie gra dużej roli
    śluby
    SB 800 !
    D7200 | D50 | S 17-50 | N 18-70 DX | N 50 | S 70-200 |SB 600 |

Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Władco dzięki aczkolwiek nie bardzo mi to rozjaśniło, im więcej opinii tym lepiej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hackermuz Zobacz posta
    Władco dzięki aczkolwiek nie bardzo mi to rozjaśniło, im więcej opinii tym lepiej
    Tekst pomiń. Nie ma tam nic ciekawego. Porównaj tabele i sam musisz zadecydować czy warto dopłacać za różnice.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Witam. Ja miałem ten sam dylemat tydzień temu . Kupiłem SB 800 za 1290 zł /Nowa /. Duża liczba szacunkowa , super wykonanie -Japan no i jest "fajnie mała" .Cosik w typie małego D80.Polecam .Ja jestem bardzo zadowolony.
    Ostatnio edytowane przez hasnik ; 13-01-2007 o 19:44

Uprawnienia umieszczania postów