Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Domyślnie

Z tym 'nic' to się nie zgodzę, ale z tym 'mało' już prędzej. Wiedza teoretyczna jest przekazywana dość dobrze, przynajmniej w Bydgoszczy. Z praktyką to różnie bywa, zależy od wykładającego. Jestem w 4 kl. także coś o tej Bydgoskiej wersji mogę powiedzieć

I rada kolego, nie przeraź się teorii, bo tego od początku multum było!

... a co do portfolio, to ja bym się skupił na 2 tematach jak się czujesz w nich dobrze, a co do ilości zdjęć to jak wyżej max 20

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    czy to tak przypadkowo ci się udało zrobić dobre ujęcie
    z tym bym się akurat kłócił, dobry fotograf to nie ktoś kto umie zrobić dobre zdjęcie, tylko ten kto spośród setki zdjęć umie wybrać to które jest najlepsze.
    (sam nie jestem zwolennikiem tej koncepcji, i od razu staram się zapanować nad wszystkimi czynnikami i robić po jedno - dwa zdjęcia tej samej sceny, ale zwłaszcza w dobie fotografii cyfrowej powyższa zasada jest w 100 % prawdziwa. Nawet 4 latek może zrobić przypadkowo genialne zdjęcie, ale nie będzie świadomy że to zdjęcie jest dobre, bo nie umie tego dostrzec...)

Domyślnie

Na prawde moge powiedziec ze nie spodziewalem sie takiej dyskusji/rozmowy.
    Wyjasnie moze... Szkola 3letnia. Chcialbym nominal 1 rok. Dlatego pisalem o 2 latch nauki. Papierek i tytul mi jest zbedny. Mam za co utrzymac rodzine...pracuje. Lubie focic, wiec zeby nie zgnusniec taka decyzja. Zlozylem dzis aplikacje i gadalem /udalo sie/ z szefem kierunku. Dostane poczta wytyczne odnosnie zdjec. Wymagania i tak dalej. Jako ze chce przeskoczyc 1 rok, podobno ma byc wazne zeby bylo widac ze panuje nad tym co robie. Ale to mi napisza.
    Ciekawie sie czyta Wasze opinie o szkolach. ale jak sadze nic zlego ze ktos chce realizowac sprawy na ktore nie bylo wczesniej czasu. Szkola niestety nie jest w bydgoszczy, ale w UK-eju. Moze dlatego ten 3letni tryb nauczania.
    Bede bardzo wdzieczny jesli bedziemy mogli razem zrobic/wybrac zdjecia ktorych potrzebuje.
    Ale to powoli. Temat dodalem do ulubionych, wiec nie zginie. Ja sie musze zajac kopaniem na dysku...

Podobno zawsze jest dobra pora na nauke...
    Ostatnio edytowane przez d90 ; 13-01-2011 o 22:57 Powód: dodane

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów