Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bialogardzianin Zobacz posta
    ... Wybiorę metodę Hiren's Boot, dzejmsa albo znajomego, który radzi przeinstalować system z opcją "Napraw", ....
    Hiren's Boot to ja polecałem
    Na pewno w przyszłości Ci się przyda ta płytka nie tylko do odzyskiwania/kasowania hasła. Ja tą wersję przerobiłem z CD na pendrive i nosze w kieszeni przy kluczach. Wiele razy komuś ot tak z czapki, "życie" uratowałem.

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Nieee rób tego tak Hirens Boot to strasznie dużo ściągania. ...
    Aleś mnie teraz Kolego rozbawił, czy 31 zdjęć w NEF to tak dużo. Bez konta na RS Lub HF ściąga się to 15 min, jak ktoś ma konto to może 3 ale raczej 2,5 min.
    D90|N18-105VR|N50|T55-200|Samyang 8|N70-300VR|SB-900|Elektronika FE-27
    http://spongo.pl

Domyślnie

Nieee rób tego tak Hirens Boot to strasznie dużo ściągania. Sam miałem taki problem ostatnio.
    http://pogostick.net/~pnh/ntpasswd/ wchodzisz tu, ściągasz, nagrywasz na płytę. I startujesz system z tej płyty. A potem wystarczy iść po instrukcjach ze strony. Całość zajmuję może 10min. Płyta pozwala na tworzenie kont, zmianę haseł, zmianę uprawnień i takie tam Jak coś to priv. Program działa na wszystkich systemach opartych na NT, z Win7 włącznie.

Jak patrzyłem to ktoś już to polecał
    A jak coś zawsze można to zrobić...na czarno Reinstalacja systemu to tylko zawracanie d***.
    Ostatnio edytowane przez velaskez ; 14-01-2011 o 18:16
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Nieee rób tego tak Hirens Boot to strasznie dużo ściągania. Sam miałem taki problem ostatnio.
    http://pogostick.net/~pnh/ntpasswd/ wchodzisz tu, ściągasz, nagrywasz na płytę. I startujesz system z tej płyty. A potem wystarczy iść po instrukcjach ze strony. Całość zajmuję może 10min. Płyta pozwala na tworzenie kont, zmianę haseł, zmianę uprawnień i takie tam Jak coś to priv. Program działa na wszystkich systemach opartych na NT, z Win7 włącznie.

Jak patrzyłem to ktoś już to polecał
    A jak coś zawsze można to zrobić...na czarno Reinstalacja systemu to tylko zawracanie d***.
    Jakie duzo ?
    Obraz zajmuje jakies 360 MB.
    Z tego co wiem to kolega juz zassal ten soft w calosci

Pozdrawiam
    Michal
    Nikon D600 & D300 | N10.5/2.8 | N50/1.8 | N18-135/3.5-5.6 | S24-70/2.8 | S70-200/2.8 | SB900 | i trochę innych klamotów

Domyślnie

360MB vs ~2MB...no po co zaśmiecać dysk? I tracić czas
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

360MB vs ~2MB...no po co zaśmiecać dysk? I tracić czas
    Mozna to tak rozpatrywac.
    Zwroc uwage ze w obecnej dobie wiekszosc komputerow nie ma stacji dyskietek a napedy optyczne.
    Tak wiec wypalenie 2MB czy 360 MB to tylko jedna plyta CD.
    Mozna takze patrzac w przyszlosc.
    I ten wiekszy pakiet wypalic i miec na tak zwana czarna godzine.

pozdrawiam
    Michal
    Nikon D600 & D300 | N10.5/2.8 | N50/1.8 | N18-135/3.5-5.6 | S24-70/2.8 | S70-200/2.8 | SB900 | i trochę innych klamotów

Domyślnie

Rzeczywiście doszło do hobbystycznego delektowania się problemem. Mamy już z pięć sposobów jego obejścia, a dalej prowadzone są rozważania teoretyczne niczym w jakimś instytucie badawczym. To tylko Windows, a nie rakieta kosmiczna. ))
    Aparaty, szkła i ja

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów