Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie [Rafał] Pierwszy rzut

1. Kamyki nad Czarnym Stawem

2. Zejście z Gęsiej Szyi

Domyślnie

Rafał, Ty to jesteś speedi Ledwo dojechałeś już publikujesz. Na dodatek fajne foty. Widoczek z "Gęsiej" super. Dawaj więcej!

Domyślnie

oj speedi,speedi.... fajne zdjęcia,dawaj więcej.

Domyślnie

Mariuszu , proszę krytycznie i konstruktywnie tak jak się umawialiśmy. Dorzucę coś więcej, ale w jednym to chyba za bardzo do siebie wziąłem to, żebym nie bał się suwaków.
    Wybaczycie mi ramki, bo już tak komuś przygotowałem a nie mam w jpg wersji bez ramek.

3.

4.

5.

Domyślnie

Rafał,na pewno??? Nie rób mi tego ok.
    3. fajnie ten lasek Ci wyszedł, niestety poruszone i kadrowałbym bardziej z lewej. Ale jest OK.
    4. Dla mnie bomba, bardzo dobrą robotę wykonuje to sztafaż w postaci tego kamienia umieszczony w mocnym punkcie... bez niego fotka byłaby nudna, nieciekawa.
    5. Faktycznie trochę przegiąłeś, zdjęcie ma potencjał pokombinuj z nim jeszcze pamiętając że cienie też są ważne i dodają ciekawości kompozycji.

pa, idę spać.

Domyślnie

Krytyka musi być więc 3 - przeostrzona , poruszona, ogólnie pojechana, wywal ją reszta za bardzo podkręcone kolorki ale kadry miodzio.
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Dzięki Panowie.
    Trójeczka w takim razie chyba pójdzie do kosza. Jeśli chodzi o kadr to pierwotnie ludziki były w centrum więc możliwości kadrowania nawet są, ale teraz dopiero spojrzałem do EXIF'a, a pracowałem na priorytecie przysłony

Co do 5 to bez podkręcania nasycenia jest jakaś mdła... na pewno usiądę do niej jeszcze, ale z 45 minut stemplowałem drzewa już po wywołaniu w takich kolorkach i w tym miesiącu nie chce mi się do niej więcej zabierać.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Opolszczyzna

Domyślnie

Zdjęcia kadrowo fajne. Najbardziej mi się podoba 2 choć widział bym ją z troszkę większym kawałkiem nieba kosztem podłogi. Co do 3 to Robert już wszystko napisał.
    Co do kolorków to muszę powiedzieć że na skalibrowanym monitorze wyglądają mocno nasycone, szczególnie cieplejsze kolory. Na nieskalibrowanym monitorze wszystko wygląda normalnie.

Domyślnie

2 bardzo fajna, zresztą 4 nie gorsza.
    D7000 + MB-D11 + N18-105 + N50/1.8D + N70-300/4.5-5.6G + N10-24/3,5-4,5G + Metz 48 AF-1
    http://www.wobolewicz.pl

Ziomalek
    Gość

Domyślnie

na 5 zdjęciu jak dla mnie troche dziwne kolory. Poprawiałeś to jakoś w Ps ? czy prosto z puchy?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów