Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Zaklęty...

Domyślnie Zaklęty...

...robiłem te zdjęcie ...

Domyślnie

ładne z klimatem...
    kurcze zazdroszcze miejscówki

Domyślnie

ogólnie fota na tak.
    w szczególe: czy mgiełka na tym ujęciu i wcześniejszym nie jest prześwietlona?
    leci trochę wszystko w prawo, jeśli dobrze widzę.
    pozdr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebb Zobacz posta
    ogólnie fota na tak.
    w szczególe: czy mgiełka na tym ujęciu i wcześniejszym nie jest prześwietlona?
    leci trochę wszystko w prawo, jeśli dobrze widzę.
    pozdr.
    Prześwietlone na pewno nie jest.Sprawdź czy monitor nie masz rozjaśniony za bardzo.Jest z górki i sprawia takie wrażenie

Domyślnie

Mój stary dobry crt daje radę.

Domyślnie

Czy "zaklęty" miało oznaczać urzeczony, zachwycony coś takiego? Coś nie bardzo łapię Twoje tytuły. Jakoś mnie ta fota nie urzeka, ale być może na miejscu byłeś pod wrażeniem i stąd taka emfaza.
    Mgła jest OK, ale przechył jest i to spory - popatrz na budynki i drzewa.Ciemny trójkącik w LD niepotrzebny, za to nad górkami odrobinę więcej nieba by się przydało mimo, że nieciekawe.We mgle i na niebie jakieś plamki wyszły, pewnie na matrycy masz syfki.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 09-01-2011 o 23:02
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Rewelka.
    Canon 400d plus kilka szkiełek i coś do błyskania - to już przeszłość
    D7000|D7200|Sigma 17-50|N35 1,8|N18-105 VR|N70-300 VR|SB-800
    moje pstryki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Czy "zaklęty" miało oznaczać urzeczony, zachwycony coś takiego? Coś nie bardzo łapię Twoje tytuły. Jakoś mnie ta fota nie urzeka, ale być może na miejscu byłeś pod wrażeniem i stąd taka emfaza.
    Mgła jest OK, ale przechył jest i to spory - popatrz na budynki i drzewa.Ciemny trójkącik w LD niepotrzebny, za to nad górkami odrobinę więcej nieba by się przydało mimo, że nieciekawe.
    podpisze się pod ta bardzo mz. trafną recenzją , jeżeli mogę coś doradzić, zwróć uwagę na WB bo ostatnio masz fotografie w bardzo chłodnej tonacji, miejsce w którym robisz te fotografie raczej we wszystkich albumach, na różnych portalach, widuje się w dużo cieplejszej tonacji, ja dopatruję się raczej drobnego błędu obróbkowego - chyba że to jest Twój styl ? miejsca zazdroszczę

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez harb ; 09-01-2011 o 23:07

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    podpisze się pod ta bardzo mz. trafną recenzją , jeżeli mogę coś doradzić, zwróć uwagę na WB bo ostatnio masz fotografie w bardzo chłodnej tonacji, miejsce w którym robisz te fotografie raczej we wszystkich albumach, na różnych portalach, widuje się w dużo cieplejszej tonacji, ja dopatruję się raczej drobnego błędu obróbkowego - chyba że to jest Twój styl ? miejsca zazdroszczę

pozdrawiam
    Jak by ci to wytłumaczyć... ?? Zimę mamy to i chłodna tonacja.Zdjęcia które się widuje na innych portalach to zdjęcia z miesięcy cieplejszych, turystycznych miesięcy. Duder to recenzent i bardzo dobry obserwator. Więc przyznam do nie których rzeczy racje i na pewno poprawie.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów