Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Rudzik atlasowo

Domyślnie Rudzik atlasowo

Ostatnio edytowane przez swider ; 10-01-2011 o 20:35 Powód: Poprawienie linka
    D700+50mm f1.8G+Di866

Domyślnie

Nie wiem czy nie przesadziłeś z saturacją?
    Pozdrawiam. Krzysiek

Domyślnie

w tle kolory może i za mocne, na ptoku nawet fajnie, poza tym żyleta i to jest akurat fajne
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

c-man
    Gość

Domyślnie

Dobrze jest! Kolorowo - letnio - wesoło

Gaduła Awatar timi
    Miasto
    Golub-Dobrzyń
    Wpisów
    3

Domyślnie

Nie wstawiaj na iv , serv się krzaczy za mc nie będzie śladu po zdjęciu. 2 się nie wyświetla, 1 zdecydowanie obniżył bym nasycenie

Domyślnie

Jak dla mnie przesyconeale może być

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez timi Zobacz posta
    Nie wstawiaj na iv , serv się krzaczy za mc nie będzie śladu po zdjęciu. 2 się nie wyświetla,
    Kolega ma rację -- omijać to dziadostwo z daleka. Linka w pierwszym poście poprawiłem.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Za bardzo krzykliwe kolory,szczególnie w tle,kadry mogłyby nie być tak centralne,reszta,czyli ptasior,OK..Więcej światla na ptasiora.!
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Może za dużo saturacji, ale ja lubię zielony - podoba mi się Na dójce przesunął bym jednak ptaszka w mocny punkt.
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

dzięki na komentarze prawdopodobne przyczyny przesyconych barw; Kalibracja monitora oraz zbyt agresywna obróbka, jeśli chodzi o monitor postaram się w weekend usiąść nad tym. Co do obróbki podciągałem światło bo w tych krzaczorach nie było go za wiele, z tego właśnie tak mocno nasycony plan drugi. Ogólnie surowe z puchy wyszło ciemno.
    D700+50mm f1.8G+Di866

Uprawnienia umieszczania postów