Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Paulina zimowo :) [by remiksson]

Po przerwie znów powracam z nową sesją, którą chciałbym wam zaprezentować. Oczywiście ameryki ujęciami nie odkryłem, więc jesli ktoś spodziewa się czegoś twórczego to ten set go niewątpliwie rozczaruje. Ale jesli ktoś dla odmóżdżenia chce sobie popatrzeć na estetycznie pokazaną uroczą młodą kobietę to set powinien spełnic oczekiwania Serdecznie zapraszam do oglądania i wyrażania opinii Sesja wykonana razem z Sandrą, której zdjęcia niedługo również zawitają na łamy forum. Enjoy!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

i BW:

11.

12.

13.

14.

15.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

7 i 9 najbardziej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    8 14 15 - dobre są w kwadracie
    Dziekuje za sugestię, moze przytnę w celach testowych zeby zobaczyc czy faktycznie masz rację
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

nie wpadłbym na pomysł, żeby wykorzystać cytadelę w takiej formie jak na 1 zdjęciu, a byłem tam kilka razy
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez camaxtli85 Zobacz posta
    nie wpadłbym na pomysł, żeby wykorzystać cytadelę w takiej formie jak na 1 zdjęciu, a byłem tam kilka razy
    Było na sesjie wiele improwizacji, większośc terenu pływała na skutekm odwilży i w efekcie to co zastałem na miejscu znacząco pokrzyżowało mi pierwotne plany.

Domyślnie

ale wybroniłeś sesję i tak, a ja nadal zazdroszczę warsztatu graficznego, robi szał
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

kocham Twoja obrobke zdjec .... mozesz zdradzic jakies szczegoly jak powstaje obrobka zdjec nie wliczajac w to 3 4 i 5 ?

Domyślnie

jak zwykle super prócz szóstki gdzie brzydko poleciały w dół oczka (za to ślicznie na siódemce)

Domyślnie

Trójka świetna. Pozostałe zmiennie, ale generalnie ładnie. Na jedynce za duża różnica w kolorze dłoni. Ciekawa obróbka twarzy na 14 - po chwili może jednak denerwować jej nienaturalność. Gdyby nie jakiś dziwny efekt, i może bardziej kwadratowy kadr - to ujęcie miałoby spory potencjał.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów