Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: abandoned

Domyślnie abandoned

Zupełna nowość dla mnie, po raz pierwszy miałem okazję pracować z modelem. Dwa zdjęcia poniżej, więcej tutaj.

Model: Tomek Maj

01.

02.

Domyślnie

Ja rozumiem że jak się nie wystawi zdjęć fajnego dziewczęcia to ciężko o komentarz, ale że aż tak? Jedynie mogę obiecać że w kolejnej sesji wystąpi białogłowa :P

Domyślnie

No to będę pierwszy Za mało modela w tych kadrach i ginie on w przestrzeni. Rozumiem że to szeroki kąt , ale jakieś proporcje powinny być zachowane imho . Technicznie fajnie zrobione. Może na 2 zbyt mocna winieta u góry.
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

Rozumiem zarzuty, wrzuciłem do portretu a w sumie to bardziej pod fashion podpada. Co do proporcji, to ciężko je zachować przy takiej miejscówce

Domyślnie

Oj tam zaraz "zarzuty" Napisałem tylko co mi nie leży a proporcje ciężko zachować to prawda. Próbowałem już zabawy w portret na szerokim kącie ale nie wyszło to najlepiej. Dlatego póki co wolę tradycyjne portrety.
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

jak pisałem wyżej, nieco źle zaklasyfikowałem zdjęcia, z portretem to faktycznie nie mają za wiele wspólnego Dzięki za wyrażenie swojej opinii!

Uprawnienia umieszczania postów