Szukaj
Ja rozumiem że jak się nie wystawi zdjęć fajnego dziewczęcia to ciężko o komentarz, ale że aż tak?Jedynie mogę obiecać że w kolejnej sesji wystąpi białogłowa :P
No to będę pierwszyZa mało modela w tych kadrach i ginie on w przestrzeni. Rozumiem że to szeroki kąt , ale jakieś proporcje powinny być zachowane imho . Technicznie fajnie zrobione. Może na 2 zbyt mocna winieta u góry.
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
Rozumiem zarzuty, wrzuciłem do portretu a w sumie to bardziej pod fashion podpada. Co do proporcji, to ciężko je zachować przy takiej miejscówce![]()
Oj tam zaraz "zarzuty"Napisałem tylko co mi nie leży a proporcje ciężko zachować to prawda. Próbowałem już zabawy w portret na szerokim kącie ale nie wyszło to najlepiej. Dlatego póki co wolę tradycyjne portrety.
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
jak pisałem wyżej, nieco źle zaklasyfikowałem zdjęcia, z portretem to faktycznie nie mają za wiele wspólnegoDzięki za wyrażenie swojej opinii!
Skontaktuj się z nami